- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rover623
félisten
Egyébként vicces, hogy egyetlen, ráadásul nem is lényeges mérési eredményen így kiakadtál, itt sztem vmi személyes ellentét van a háttérben, aminek nincs sok köze a topikhoz, úgyhogy inkább mailben rendezd le a programírókkal.
Én egyáltalán nem tartom viccesnek...
Nem lényeges mérési eredmény?
Szoktál te itt az érintett topicokban nézelődni, olvasgatni?
Szeretnéd tudni, melyik tesztet használják leginkább az Everest készletéből?
Melyik panel képét linkelik leggyakrabban?
Megsúgom: a memória írás/olvasás és a cache/latency elemzőket...
És ez alapján sírnak vagy örülnek...eredménytől és vérmérséklettől függően.Személyes ellentét:
- először nem volt...a békés egymás mellett élés híve vagyok, az amatőrök egyébként is ritkán utálják egymást.
- aztán volt...bár igazából nem (egy)személyes...kicsit más szemmel kezdtem nézni a "hivatásos" programfejlesztőket.
- aztán megint nem volt...én "nyugdíjba" vonultam, Fiery világhírnévre tett szert, nem voltunk egy kaszt, nem találkoztunk.
- aztán lett...itt összeszaladtam Fiery-vel és szakmai érvelések helyett csak süketelést kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest