- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zvezda
tag
válasz
RetepNyaraB #24 üzenetére
Több korábbi mobilom NFC-s volt, ki is próbáltam a Simple fizetést, de két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor használtam (akkor is inkább csak mutogattam ismerősöknek, hogy mit tud). Azóta meg már nem vagyok OTP-s, pénz töltögetni pedig külön nem fogok a Simple fiókra. Érdekességnek jó az NFC, de gyakorlati haszna minimális. Kisebb boltokban pedig csak néztek rám, hogy mit mutogatom a telómat fizetésnél
A HTC pedig jelenleg nagyon nem nagy márka. Az volt, kb 2010-2012 körül. Épp amiatt tartanak itt, mert magukat nagynak tartják, de közben már rég nem azok. De ezt ők nem veszik észre, attól tartok végük is lesz hamarosan sajnos. És mielőtt azt hinnéd, hogy HTC utáló vagyok, nagyon nem így van. Régebben kifejezetten HTC fan voltam, a Nexus 4 megjelenéséig az Android egyet jelentett nekem a HTC-vel. Volt még régi Hero-m, Desire-öm, nagyon szerettem annak idején, messze jobb volt a más márkáknál. Nagyon fáj, hogy ide jutottak.
-
Zvezda
tag
válasz
CptAdamica #19 üzenetére
Az NFC azért nagyon rétegigény. De ha neked fontos akkor megértem. De ha számítana nálam az NFC akkor se ezt venném. A kamera pedig 99% hogy rosszabb lesz, mint a Xiaomiban, gyengébb felbontásban és rekeszértékben is
-
Zvezda
tag
Újabb HTC nevetséges árazással. A Mi A2 jobb és sokkal olcsóbb. Ki fogja ezt megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Diablo IV
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest