- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
Ez a xiaomi tenyleg ennyire vacak, hogy minden egyes telefonos topikba rogton bele kell irni hogy mindenki hulye aki nem azt valasztja? Komolyan az apple meg samsung tulajok ehhez kepest huvos eleganciaval nyugtazzak a hireket...
-
kadasl
újonc
Zvezda, szerintem az NFC-t megfelelő progival elvileg fel tudod tanítani bármilyen bankkártyának. Roppant kényelmes, főleg, ha mondjuk egy SmartBank vagy hasonló is van mellé. Teló választásnál nekem az egyik alapvető szempont az NFC. Meglepődve tapasztalom, hogy az ismerősök között is egyre inkább így van, pedig nem beszéltünk össze...
-
ates
aktív tag
Erre a 350 EUR árra rájön még a hazai sarc ? Ha igen akkor ez brutál drága. PF1 a Mistore-ban 115 -èrt lesz, van v rendelhető, DE! ízlés szerint lehetne sorolni még. Persze ha beesik az ára, szolgáltatónál jó csomagban, stb...... más megvilágításba helyezheti a telefon valós, általam nem vitatott értékeit.
-
joey04
titán
na kb féláron jó is lenne
-
Zvezda
tag
válasz
RetepNyaraB #24 üzenetére
Több korábbi mobilom NFC-s volt, ki is próbáltam a Simple fizetést, de két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor használtam (akkor is inkább csak mutogattam ismerősöknek, hogy mit tud). Azóta meg már nem vagyok OTP-s, pénz töltögetni pedig külön nem fogok a Simple fiókra. Érdekességnek jó az NFC, de gyakorlati haszna minimális. Kisebb boltokban pedig csak néztek rám, hogy mit mutogatom a telómat fizetésnél
A HTC pedig jelenleg nagyon nem nagy márka. Az volt, kb 2010-2012 körül. Épp amiatt tartanak itt, mert magukat nagynak tartják, de közben már rég nem azok. De ezt ők nem veszik észre, attól tartok végük is lesz hamarosan sajnos. És mielőtt azt hinnéd, hogy HTC utáló vagyok, nagyon nem így van. Régebben kifejezetten HTC fan voltam, a Nexus 4 megjelenéséig az Android egyet jelentett nekem a HTC-vel. Volt még régi Hero-m, Desire-öm, nagyon szerettem annak idején, messze jobb volt a más márkáknál. Nagyon fáj, hogy ide jutottak.
-
doooo
veterán
válasz
RetepNyaraB #24 üzenetére
Na jó.. azért az A1 is értékelhető minőségben fényképez, az A2 valószínűleg még inkább.. a teleobjektív pedig egy hatalmas plusz pont a Xiaominak... demonstrálja, hogy nem kötelező megalkuvónak lenni a kamu másodlagos kamerákkal, ha lehet valóban használható másodlagosat is alkalmazni a középkategóriában is.
-
Tomy Yayo
senior tag
Szerencsére csak hasonlítanak, és ezek szépek
Az árazást már hagyjuk is, megszoktam...
-
hallerlaller
addikt
Nekem esküszöm tetszik, olyan ~60e-ért egész jó kis teló lenne.
-
Látatlanban mindenki dobálózhat, okosan.
A Xiaomi pont nem a kameráiról híres ugye, ezt számtalan teszt támasztja alá (No offense). A HTC pedig pont sok mindent letett az asztalra kamera fronton, ugyanennyi teszttel.NFC pedig Neked lehet, hogy rétegigény, főleg, ha Kínában élsz (illetve nincs a telódban, tehát fogalmad sincs, mire használhatnád). Errefele mindenki más viszont 2018-ban tartózkodik, Európában. Ez sem támadás, hanem tény.
Ettől még persze túlárazott telefon, mint mindegyik nagy márkáé. A kínaiak már a spájzban vannak.
-
Zvezda
tag
válasz
CptAdamica #19 üzenetére
Az NFC azért nagyon rétegigény. De ha neked fontos akkor megértem. De ha számítana nálam az NFC akkor se ezt venném. A kamera pedig 99% hogy rosszabb lesz, mint a Xiaomiban, gyengébb felbontásban és rekeszértékben is
-
mrThomi
addikt
Reális ára olyan 250 euro körül lenne... jó még friss cucc, legyen 299 de ne 350
év végére viszont jó vétel lehet, de ez így most még nem éri meg
-
janeszgol
félisten
Köszi mindkettőtöknek a választ.
-
Jó drága. De a htc sose volt olcsó. Ha véletlenül jól sikerült darab, akár sikere is lehet. Persze nem a felvilágosult, xiaomikkal dobálózó vevőkörben, hanem a "hagyományosban". Kívánok hozzá minden jót, ez egy szép telefon.
-
Mik76
senior tag
Szepseges. Kar hogy ilyen bohom nagy, de ugy tunik ez a jovo...
-
ghiottone
nagyúr
Nem vészes az ára kezdőárnak HTC-től, de az IP védettség és az android one hiánya azért fájó pont + a 6/128-as Taiwan Only lesz. + a kamera is lehetett volna az U11-ben használt
-
Azt hittem, ezt nehezebb lesz elrontani, de tévedtem!
-
Zvezda
tag
Újabb HTC nevetséges árazással. A Mi A2 jobb és sokkal olcsóbb. Ki fogja ezt megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest