Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
Nowhereman #800 üzenetére
Annyira a várakozások szerint nem lesz gyenge, ha vissza számolunk ennek a teljeítményéből.
"Ennek a kártyának a piaclefedés szempontjából valahol az RX 6600 alatt kellene lennie még látótávolságban. Amit tud, arra kb. a 6400XT-t várná az ember. " << Ezzel egyet értek de nem így lett. nagyon sokan írták itt is, hogy nem cserélnék le az 570-580-asukat mert tulajdonképpen elég azt a szintet pedig többé kevésbé hozza.
Azt kell elfogadni hogy van az a réteg akinek ez elég. Nekemis az lenne. Ezért van a notimban 3050TI mert nekem elég. Pedig ha azt nézem akkor az is mocskosúl túlárazódott. mert 1650TI-s notik 260 körül szaladgáltak ez pedig 400 körül megy....
-
koko52
nagyúr
válasz
Nowhereman #801 üzenetére
A POS miatt nem vesznek. Az árfolyam másodlagos.
-
Smithy87
senior tag
válasz
Nowhereman #690 üzenetére
"Az RX 550, 560-t is be kellett volna tenni a tesztbe, abban vannak alapból 4GB-os változatok."
Nem lett volna értelme még Pcie 3.0-n is klasszisokkal erősebb a 6500xt. Ez egy jó kártya ha beáll MSRP körülie az ára. FHD 60Fps-re. Nekem is 4 gigás 3050TI van a notiban semmi gondom a "kevés" ramból.....
Ha akarnék asztalit építeni alkalmi játékra mondjuk 350-400K ból mostanában én simán bele tenném 80-100K környékén az én igényeimnek megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest