- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
válasz
hallerlaller #160 üzenetére
Pedig esélyes hogy én a pentile-t venném. Sosem tudják az emberek milyen szívni SAMOLED-el. Monduk ha kifogsz egy jót, akkor nagyon jól jársz, 720p-nél engem nem izgatna, csak tuti menjen 2 évig nyugodtan.
-
zooole
senior tag
válasz
krisztian112 #156 üzenetére
Öööö... Nem.
-
zooole
senior tag
válasz
hallerlaller #153 üzenetére
Elő fognak. És? Te a marketing alapjén veszel telefont? Én nem
Nyilván kell valamivel hódítani. Az mondjuk szívás lesz, ha az is tizedeannyi idő alatt beég.
-
zooole
senior tag
válasz
Lotusomega #148 üzenetére
Azok a profik is userek. És talán nehéz elhinni, de nekik jobban hiszünk, mint egy olyannak, aki beböfög egy olyat, hogy SGS kijelzője szar pentile vót, pentile szar, OneX lekjopp.
Vánikszet láttam, meg a nótot is, és sokkal jopp volt oneiksz. Az én véleményem számít, a többiek kötsögök.
Ezek után szerinted komolyan fognak venni?
-
zooole
senior tag
válasz
Lotusomega #145 üzenetére
Kicsit más pentile-t nézni WVGA-n és HD-ban.
De kit érdekel. Pentile? SZAR!
Szasza888: Igen. És megkérdezhetném, hogy ez mégis hogy jön ide? Csak mert Samu hírnél vagyunk, és itt Te vagy az, aki pontosan ezt csinálja. Fölösleges terelni Apple hírekre. Járnakoda is trollok, sok közülük samus. Sok samu hírtroll meg Apple fan.
Remusz911: +1
SGS-t nem vállalnék be. One X esetleg akkor, ha lényegesen kevesebb ideig bírja a kijelző Samuban. Viszont SG3 ronda. Mondjuk ez magánvélemény. SG2 akármennyien szidták, elég szép. És nem copy. Elegáns.
-
zooole
senior tag
Most komolyan, ide olyan emberek járnak, akik ha meglátnak egy hírt, ahol az S, A, M, O, L, E és D betű, esetleg a mátrix, vagy a pentile bármilyen formában előfordul, automatikusan beírják, hogy:
-Hülyeség
-Köcsög Samu
-Ez egy szar
-Miez? Műanyag?
-Fos pentile
-MarketingbullshitMégis miért lenne ez butaság? Ha kevesebb a kék subpixel, kevésbé fog meglátszódni azoknak a haldoklása. Nálam már GS2-n most látszik, míg egy barátom 1 éves SGS-én amit full fényerőn járat, nem.
Igen esélyes, hogy én inkább néznék egy pentile 720p kijelzőt 2 évig, úgy, hogy normálisan működik, minthogy egy RGB 720p-t ami beég fél év alatt, a szürke pedig csíkos zöldes, fossárga. Persze ha nagyítóval nézi az ember, a pentile marha zavaró lesz, de nem hiszem, hogy ez a normális az emberek többségénél.
Habár úgy látszik, itt a fórumon a legtöbben így használják a telefonjaikat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest