- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kilobeat
tag
"Ez remek ötlet!"
Összebútorozni azzal, aki a legmenőbb windózos laptopmárkát eltűntette a süllyesztőben.
Meg úgy egyáltalán kérdés nélkül bezárni egy üzletágat ahelyett, hogy megnéznék, hogy a sikertlen termékeik miben rosszabbak a konkurenciánál.
PL 12" feletti, komolynak szánt gépeket, 768-as felbontással kínálni szánalmas...
Következő lépcsőfokuk a 4k -
zsoleszp1i
csendes tag
És vajon a toshiba odd gyártását is eladja. Mert a samsung odd-ket is ők gyártották és én szeretem azokat használni?
-
icp1970
senior tag
Sajnos ilyen világot élünk.Mindent be kebeleznek a nagyok.Kár.
-
rudi
nagyúr
Bár vásárlás útján jutotta hozzá, de 1989-ben volt már XT procis Fujitsu apró notebook. Első asztali gépük '81-es, ha jól emlékszem. Szóval párévvel ugyan a Toshiba után, de nagyon az elejétől ott vannak. És nem csak PC-ben, hanem nagygépben és telekomban is. Lásd Fujitsu blog eleje.
-
GeryFlash
veterán
,, A PC-piacról is menekülne a Toshiba?" Okééé, de mégis hova? Nagyon sajnálom, hogy az összes Japán gyártó (Sony, Sharp, Toshiba, Panasonic) valamilyen szinten dögrováson van, de ez a kivonulunk minden piacról nem megoldás.
-
bacsis
Közösségépítő
Fujitsu?
gyártott már a 80-as években laptopot?
Én Siemens ős notikat láttam iylen 386-osokat a 90-es évek elejéről, amiből lett később a Fujitsu-Siemens, de persze ez nem jelenti ezt, hogy a Fujitsu nem gyártott már akkoriban is gépet...
De ha volt is Fujitsu, mára a laptopok piacán akkor is lényegesen kisebb, mint a Toshiba -
Lassan ez a piac is mint ahogy a tévé piac is több szereplösböl 2-3 szereplösre csökken.Ez egyáltalán nem tesz jót a piacnak.Sajnos a Japán gyártók szinte minden vonalon szarúl szerepelnek.
-
bacsis
Közösségépítő
Lényegében mára az egyetlen gyártó aki még talpon van, de már ott volt a PC (laptopok) gyártásának a legelejénél is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest