- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
@Abu85: en nagyon nem ertek ehhez a temahoz, es nem tudom, hogy van-e barmilyen "reszecske" a grafikaban, de gyanitom, hogy a finomreszecske eros felreforditas. Fogalmam sincs, de feltetelezem, hogy az eredeti szo a fine-grained. Ha ez igy van, akkor ez az angolban a finomra o"ro:lt-et jelenti, ami igy koznevesedett -vagy hogy mondjak- es ma mar azt jelenti, hogy finomitott. Ime a freedictionary szocikke: http://www.thefreedictionary.com/fine-grained "detailed, in-depth, or involving fine detail"
Rakeresve a kifejezesre a wikipediaban viszont egy mas definicio jon: http://en.wikipedia.org/wiki/Granularity#Computing "Fine-grained parallelism means individual tasks are relatively small in terms of code size and execution time." ha jol ertem -bar nagyon nem ertek a temahoz- ez azt jelenti, hogy apro feladat.
De egyik sem finomszemcse.
-
Interceptor
addikt
válasz
zorrokalap #12 üzenetére
Akkor nekem nem lesz ezzel gondom, mivel én full hd-n sem hazsnálok szinte soha, nem érzem nagyon szükségét. Utálom az összes eljárást, egyedül az SSAA jött be, ott nem volt kellemetlen képi mellékhatás ellenben gépzabáló.
-
zorrokalap
tag
válasz
Interceptor #10 üzenetére
Valamennyi kell azert egy 2x-eset ra szoktam engedni.
-
RyanGiggs
őstag
Zöldek jövőre behozzák a "lemaradást". Igaz sietniük nem kell, mivel a Rift is csak jövőre érkezik. Pirosaknál csak a Tonga lesz opció, meg esetleg a Fiji?
-
Interceptor
addikt
válasz
zorrokalap #9 üzenetére
Mások is érveltek már ezzel a 4K javára és van is benne logika amúgy is ez a jövő. Nekem egyetlen bajom van jelenleg ezzel, hogy a mostani gépem megfeküdne alatta. Megjelenítő váltásnál nem ártana gépet is cserélni, de a jelenlegi vga-k összességében kevésnek tűnnek rá, még a horror árúak is(ez utóbbi amúgy sem opció nálam). Erős kompromisszumok kellhetnek még a 4K-hoz, nekem a vga miatt már így is vissza kell itt ott vegyek, pedig ez csak full hd
Egy kérdés, még, hogy élsimításra gondolom nincs szükség 4K alatt?
-
zorrokalap
tag
4K is erdekelni fog mindenkit amint megfizetheto lesz(a vassal egyutt persze). Nekem egy 28 colos 4K monitorom van es overkill volt most ennyiert megvenni de egyertelmuen jobb. Ott jon elo ahol messzire lehet ellatni / sok a reszlet pl egy varos kep melysegerzeten sokat dob, hunyoritasz es latod a kis reszleteket 26kmrrel arebb, jatekok pl: auto szimulator/ ARMA /Elite-en eleg sokat dob.
-
halaszlo
csendes tag
Komolyan, tényleg nem érzed a különbséget? A 4K engem sem vonz, de a VR esetében konkrétan arról van szó, hogy egy játékban benézhetsz a sárkány töke alá, vagy a F1 GP ben szétnézhetsz a boxsátorban, vagy kinézhetsz az F-16-os ablakán, körbenézhetsz a pilótafülkében stb.
Szerintem ez az évszázad legizgalmasabb dolga...
Na mindegy, én már nagyon várom, és remélem, hogy megérem, mire valóban használható módon megvalósul. Sajnos én egy kicsit lassúnak érzem a fejlesztéseket és félek, hogy elhasal, mire megfizethető módon a polcokra kerülne egy életképes rendszer. -
feketebirka
csendes tag
finomszemcsés preempció ... micsoda varázsige ... fogom az asztalt ... mármint izé miért pont félig van leordítva magyarra !?
-
Kérdés kezdenek-e valamit az Optimussal, vagy megmarad annak a kisiklott megoldásnak, ami? (egyáltalán átmegy a 3D vision a mostani Optimus megoldásokon?)
-
Crytek
nagyúr
válasz
Neovenator #2 üzenetére
Annyira lesz kb megkerülhetetlen mint az hosszú évek óta mondogatott dvgak eltűnése.Engem nem érdekel 20 év múlva se fog.
-
Crytek
nagyúr
Nyeregben érzem magam, hogy engem se ez a VR sem a 4k nem érdekel egy fikarcnyit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Crypto Trade
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tesla topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fotók, videók mobillal
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest