- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Nagyon jó kis gép lesz oda ahová ezt szánják. A GM1 ezzel a kit obival + szintén nagyon pici mZuiko 45/1,8-cal együtt nagyon ütős felállás lesz.
Mert hát ez igazából már tényleg a kompaktok ellen megy. Azoknál alapból nem jobb mélységélességgel, de azokkal ellentétbe ennek megvan az a hatalmas előnye, hogy adott esetben erre fel lehet puszilni egy pici helyes kis fix obit is és akkor akkor a kis mélységélességed is meglesz.
Ezt leszámítva mindennel egyetértek. Nekem is egy ilyen váz kéne ezzel a külsővel, ezzel a kialakítással, csak egy kicsit nagyobb méretben EVF-fel.
És obiban is egyet értünk. Bár fent említettek miatt sokaknak lesz remek választás ez az új kit obi, de ha a saját igényeimet nézem akkor én is tuti csak 12mm-en használnám, akkor meg..
Ez a mechanikus összecsukhatóság amúgy nekem tetszik, de mondjuk szívesen megnéznék egy 12/2 fix obit is, amit ugyanígy össze lehet csukni.
-
Peethy
őstag
Na igen. Nincs ezzel baj, de azért vannak túlzások ezen a fronton (is). Amit furcsállok, hogy semmilyen különleges marketingkampányt nem láttam sem a Pana, sem az Oly részéről, amióta az m43 vonal létezik. Ahhoz képest, hogy kicsi, jó minőségű, nagy igény lenne rá, nincs semmilyen Apple iPod-szerű "1000 dal a zsebedben" szlogen, vagy bármi, amivel a nyilvánvaló előnyöket ki tudnák hangsúlyozni. "A világ legkisebb cserélhető objektíves fényképezője" - és? Miért jó ez nekem? Nem tudom, hogy ez mennyire offtopik, de ennél több fantázia van ezekben a cuccokban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest