- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Azok nekem is tetszettek. A Sigma csinálja okosan manapság, jó fantázianeveket talált ki az új - egyébként kegyetlenül ütős - termékpalettájának, egységesítettek, amennyire csak lehetett. Ez itt még teljesen hiányzik, leginkább azért, mert évente kijön vagy 5-6 új gép mindkét márkánál, így nehéz megmondani, hogy mi micsoda
Nikonék sokkal jobban, személyesebben nyomják magukat, mind Coolpix, mind brand fonton.
-
Peethy
őstag
Na igen. Nincs ezzel baj, de azért vannak túlzások ezen a fronton (is). Amit furcsállok, hogy semmilyen különleges marketingkampányt nem láttam sem a Pana, sem az Oly részéről, amióta az m43 vonal létezik. Ahhoz képest, hogy kicsi, jó minőségű, nagy igény lenne rá, nincs semmilyen Apple iPod-szerű "1000 dal a zsebedben" szlogen, vagy bármi, amivel a nyilvánvaló előnyöket ki tudnák hangsúlyozni. "A világ legkisebb cserélhető objektíves fényképezője" - és? Miért jó ez nekem? Nem tudom, hogy ez mennyire offtopik, de ennél több fantázia van ezekben a cuccokban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest