- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkow.
senior tag
Jól bírta jerry gyerek kínzását, a T betű dízájnilag is változtattot és ez előny szerintem.
-
dajkapeter
senior tag
Nem rossz! Ha lenne benne vezetéknélküli töltés, amit tudatosan hagytak ki, akkor rá is mozdulnék. A vízállóság nem létszükséglet.
-
bghistvan
senior tag
Emberek............vegyetek új autót......oszt menjetek neki a falnak először 50-el........utána 80-al.............majd 120-al
........aztán nézzétek meg hogy a vas hogy bírja?
Nekem már a tököm tele ezekkel a "strapa" tesztekkel.........ok,azért jó tudni,hogy mit bír ki a készülék a mindennapi használatban........de azért az,hogy a mobiltelefon kieshet a zsebből a betonra....vagy bele van ejtve a wc-be.....netán ráülök a farmerzsebben tárolva...az teljesen "hétköznapi"...............DE!....az hogy karistoljam ,meg melegítsem a kijelzőt.....meg erőből hajlítgassam........
Egyébként ez egy qrva jó készülék(viccet félretéve) ! -
kcsa
veterán
Nna, ha szerencsém van, pénteken meg is kapom.
-
jUUh
addikt
Reméljük ez alkalommal gyorsabban küldik a MA-hoz a tesztkészüléket.
-
törölt tag
Hogy bírja a csávó, hogy megkapja a legújabb, legmenőbb telefonokat, és tönkre kell tennie őket?
-
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
DeathAdder #10 üzenetére
6,01 hivatalos oldal szerint, szóval itt hibásan írják.
-
Charles9
csendes tag
OnePlus 5T[link]
-
DeathAdder
veterán
Most akkor 5,99" , vagy 6,01"?
-
atike
nagyúr
Ezek a gyötrős videók.... Hajlamos vagyok azt hinni, hogy van aki ilyenekre gerjed...
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Arról van valakinek tippje, infója, videója, bármi, hogy az eddig fizikai gombokhoz rendelt funkciókat, ezután hogy lehet majd előhívni?
Csak azért kérdezem, mert eddig az OP5-ömnél fel voltak konfigurálva a Vissza, Főmenü, és Alkamazásváltó gombok különböző műveletek elvégzésére (1 klikk, 2 klikk, hosszan nyomásra). Ezt most a virtuális gombokkal majd hogyan? Vagy mi lesz helyette? -
ADAM1337
nagyúr
Egész komolyan ellenállt.
-
kbyte1024
veterán
Dícséretes,királyul bírta a behatásokat.
-
Hadeska22
aktív tag
Tudtam én, hogy ezek a kínaiak is a terv részei. Hiába, Soros mindenhol ott van
Témához. Nagyon jól sikerült készülék, pont tegnap láttam többek közt ezt a videót is. Mondjuk az arc alapú azonosításra kíváncsi lennék, hisz akárki tesztelte, valahogy gyanúsan gyorsan feloldott.
Btw, MA teszt mikor várható?
-
kcsa
veterán
Ő a Soros?
-
Gaborz1
senior tag
Manapság ilyen címet adni.
Amúgy ez a OnePlus is simán túlélte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest