- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Van ráció abban amit mondasz, én azt hittem, hogy csak saját memóriával rendelkeznek majd a kártyák.
Vagy beállítasz hozzá teszemazt 256 megát, és amikor diszkrét vga-ról váltasz integráltra, akkor azzal a 256-al milesz?
Visszacsapja a rendszerhez, vagy marad talonban? Mert, hogy az integrált használ a rendszerből az ok, de nem tudtam hogy diszkrét ati kártya is csinál ilyesmit, mint az nv TC-s karijai.
-
antikomcsi
veterán
Egyébként valóban ennyivel olcsóbb (nagy tételben biztos más belátom) a ddr2, mint a ddr3, hogy a 4600 mellé még ilyet is szerelnek? Szerintem kár megfogni egy ddr2-vel ezt a chipet.
Ja, és itt mi a különbség a ddr3 és gddr3 memók között?
-
antikomcsi
veterán
Sok esetben nem kell a notikba nagy grafikus teljesítmény, de ha már lúd legyen kövér. Bár ha teljesítmény kell, akkor szerintem a 4300 az már túlzottan megnyírbált!
Nekem elég lenne, csak én nem használok notit, bár ha erre vetném a fejem, biztosan valami hasonló megoldást keresnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kutya topik
- Milyen autót vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest