- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
hat en akkor sem tartom olyan hu de baromi latvanyos ujitasnak es teljesen uj technologianak hogy ketszer akkora frekin mukodik mint eddig...
ami tenyleg uj es mas lenne, az mondjuk a valodi 3D kijelzo, ez igy eleg szegenyes...
de mindegy, ezen ne vitatkozzunk, szerinted hatalmas ujitas a dupla freki, szerintem nem, ennyi
-
Márton
nagyúr
válasz
zsirfecske #16 üzenetére
-
Márton
nagyúr
nem keverek, te írtad, hogy ez nem különbözik az eddigiektől.
hogyne különbözne, mikor már tud 120Hz-et?
Ehhez nagyon gyors reakcióidő kell, ami ma még nem átlagos dolog.
Ezért el is kérik az árát. Ha nem nagy újítás, akkor miért nem csak 10ezerrel kerül többe?
Ez a cikk és a topic a 3D-ről szól, miért hasonlítod össze 2D-ben a 60 és 120Hz-et?
Ott persze hogy (fps fanok ne figyeljenek!) nemigen van haszna. -
zsirfecske
addikt
noitk is belépnek 3d-be? akkor ideje lecserélnem a karton laptopom
-
doc
nagyúr
ne keverj
annyit allitottam, hogy a 120Hz-es tft onmagaban nem er tobbet mint a 60Hz, mivel ott a CRT-vel ellentetben nincs jelentosege a magas frekinek (egy bizonyos hatar felett, persze)
nyilvan a shutteres megoldas miatt nem jatszik a hagyomanyos 60Hz, de attol meg a panel nem hoz semmilyen orult nagy technikai ujitast, ugyanolyan mint az eddigieka RealD-vel igazad van, nagyon 3D-re jar a kezem
-
Márton
nagyúr
-
doc
nagyúr
tft-nel semmi jelentosege annak hogy 120Hz legyen a frissitesi freki
ez a technologia meg, ahogy irod, tiz eve is elavult volt, nem tudom honnan a halalbl astak most elo...
a normalis 3D az mondjuk a Real3D, az tenyleg tokeletes 3D elmenyt ad anelkul hogy fajna/elfaradna az ember szeme/feje, es meg draga szemuveg sem kell hozza -
ElEvEn11
senior tag
Nem igazán látom értelmét ennek a 3D erőlködésnek. Egyrészt a többségnek gondot okoz a filmnézés, játék a technológia használatával. Ennek egész egyszerűen az emberek eltérő anatómiai felépítése az oka. Nincs két ugyanolyan szögben és távolságban lévő szempár. A fókuszáltságról már ne is beszéljek. Másrészt Én valahogy nagyon úgy érzem, hogy ez inkább azt a célt szolgálja, hogy a már hagyományos, de elavult panelek élettartamát tudják kitolni még néhány évvel. Ehhez kell "egy kis tuning" és máris újra eladható egy jól kitalált marketinggel.
-
Márton
nagyúr
"semmiben sem kulonbozik az eddigiektol (esetleg a nagyobb valaszthato frekiben)"
Tehát mégiscsak különbözik az eddigiektől
Azért nem 5e forintos többlet ám az, hogy a kijelző valós 120Hz-et tudjon!De minek erőltetik már ezt a shutteres technológiát? Fórumos szavazók alapján a felhasználók 70-80%-ának van vele szellemképesedés problémája. Erről ennyit.
A SHARP-nak pl. már régóta van szemüveg nélküli 3D-s notebookja..
-
Solten
őstag
Az Ice Age 3D is evvel a technológiával került levetítésre, azon kívül hogy irritálja a szemet, eléggé hülyeségnek tartom...
-
Devid_81
félisten
Es azt mikor eljuk meg, hogy egy 300-400k-s notebookon vegre ertelmes kijelzo legyen, ertelmes szinvisszaadassal,betekintesi szogekkel,megfelelo valaszidovel?!
Nagyon jol tudni esni az embernek amikor egy 2009-ben vasarolt gepen 2005-os TFT modell van, persze ott figyel nagy betukkel, hogy 8ms...huhh mekkora szam
Duhonges: Disabled -
Enton
addikt
Tényleg nem uj a technológia, először én számtech-ben a TNT2-es ASUS kártya mellé láttam ilyen szemcsit.
Igazából akárhogy akartuk állítgatni sehogy nem lett jó. Azóta meg már csak a kártya van meg, a szemcsi eltünt valahol.
Hát a monitorokban tényleg nincs külöbség a sima között csak a frekvencia különbözik. -
v.tom
őstag
Vicces lesz majd a vonaton látni az embereket ölükben a notebookal, és a fejükön ezzel az idétlen szemüveggel. De végülis mindennek eljön egyszer a maga ideje...
-
Azért elég gáz szerintem ilyen kicsi képernyőn ez a 3D-skedés. Régen próbáltam egy filmet 3D-ben megnézni az akkor 17-es monitoromon, de a várt hatás elmaradt, a moziban sokkal jobb volt a hatalmas vászonnal. Igaz, nem próbáltam még ki az nV ezen technológiáját, kíváncsi lennék azért.
-
doc
nagyúr
de jo hogy megint felfedeztek a melegvizet...
amugy a cikk fogalmazasa eleg felrevezeto, a kijelzo semmiben sem kulonbozik az eddigiektol (esetleg a nagyobb valaszthato frekiben), csak van egy plusz csatlakozo a gepen, plusz a hozzaadott szemuveg/driver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest