Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• t72killer

titán

válasz Lord Sidious #74 üzenetére

"A különbség csupán az, hogy out of the box, több szolgáltatás érhető el iPhone-on, ami rendszer szintem van integrálva és a legtöbb iOS-es eszközön megvan" - ez lehet, de eddig nemigazán futottam "speckóhiányba". A családban csak egy spéci dolog merült fel, nejemnél is meg nálam is - amit a szifon csak ultramacerásan vagy drágán (új készülék) tud - az a tárhely bővítése (a felhőhozzáférésünk lassú+akadozó). Nem beszélve arról, hogy a moto g2 esetén egy 60eFt-os telefonról beszélünk, nem többszáze-Ft-os kiadásról - és lássunkcsodát, azzal a 60eFt-al is teljes megelégedettséggel olvas emailt, böngészik, képez-videózik-navigál. JA! és 2SIM-et használ:)) - Ezt is legyen kedves az Apple mint "out-of-the-box" szolgáltatást bevezetni:U

Néha el is gondolkodom, minek kellett nekem 190eFt-os telefon (bár az LTE néha jól jön).

• Szakiii

addikt

válasz Lord Sidious #74 üzenetére

Ez butaság... lassan egy vanilla droid is több szolgáltatással bír gyárilag mint az ios.. szépen lassan építenek bele mindent ami jó és gyártók által ki lett találva. De tovább megyek az s7 edgre semmit se kell telepíteni ahhoz hogy konkrétan minden funkciót tudjon olyan szinten hogy még a gyári fájlkezelő is tud tömöríteni.. Egyedül az ac3 kodek nincs gyári video lejátszóba, talán ennyi amit hiányolni lehet. És a legdurvább hogy nem kell külső kamera progi se a raw hoz se a felbontás állításhoz se semmihez..

Azt mondtad droidot is használsz akkor ezek az infok honnan jönnek? Nem értem. :D

Új hozzászólás Aktív témák