Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Lord Sidious
üzenetére
"A különbség csupán az, hogy out of the box, több szolgáltatás érhető el iPhone-on, ami rendszer szintem van integrálva és a legtöbb iOS-es eszközön megvan" - ez lehet, de eddig nemigazán futottam "speckóhiányba". A családban csak egy spéci dolog merült fel, nejemnél is meg nálam is - amit a szifon csak ultramacerásan vagy drágán (új készülék) tud - az a tárhely bővítése (a felhőhozzáférésünk lassú+akadozó). Nem beszélve arról, hogy a moto g2 esetén egy 60eFt-os telefonról beszélünk, nem többszáze-Ft-os kiadásról - és lássunkcsodát, azzal a 60eFt-al is teljes megelégedettséggel olvas emailt, böngészik, képez-videózik-navigál. JA! és 2SIM-et használ
- Ezt is legyen kedves az Apple mint "out-of-the-box" szolgáltatást bevezetni
Néha el is gondolkodom, minek kellett nekem 190eFt-os telefon (bár az LTE néha jól jön).
-
Szakiii
addikt
válasz
Lord Sidious
üzenetére
Ez butaság... lassan egy vanilla droid is több szolgáltatással bír gyárilag mint az ios.. szépen lassan építenek bele mindent ami jó és gyártók által ki lett találva. De tovább megyek az s7 edgre semmit se kell telepíteni ahhoz hogy konkrétan minden funkciót tudjon olyan szinten hogy még a gyári fájlkezelő is tud tömöríteni.. Egyedül az ac3 kodek nincs gyári video lejátszóba, talán ennyi amit hiányolni lehet. És a legdurvább hogy nem kell külső kamera progi se a raw hoz se a felbontás állításhoz se semmihez..
Azt mondtad droidot is használsz akkor ezek az infok honnan jönnek? Nem értem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 26
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
- Ezt is legyen kedves az Apple mint "out-of-the-box" szolgáltatást bevezetni