Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Milán82

csendes újonc

válasz csatoth79 #10 üzenetére

Ez az odaérintgetem dolog komoly 2016? Az alsó feled nemesebbik részét is csak odaérintegeted? :DDD Az Apple-nél nem kell odaérintgetnek, úgy hívják h Airdrop, és vezeték nélkül működik.

• taky1974

csendes tag

"És a lista hosszú,ezek nélkül én nem tudok élni :)"
    Nagyon sajnálom hogy most meg kell halnod. :(

• Lord Sidious

senior tag

Leírtad korábban és meg is válaszolták, hogy a felhozott pontok, mind működnek iPhone-be is :) de akkor hajrá ismét.

1.belső tárhely elérhető egy adatkábellel,bármi menthető rá file-ok adatok(én használom adatmentésre is]

Igen, nekem is tele van a telefonom és az iPad-en is .XCF, ..PSD, .ISO, .dll stb fájlokkal, és kb. hordozható háttértárkény is használom az eszközöket. Wifin szinkronizálod vagy NAS-ről húzod át az adatokat.

2. 16:9-es fotó (elérhető alternatív szoftverrel az iphone hoz is de nem akarok állandóan mókerolni,egyszerűen csak ebben a formátumban szeretnék fényképezni 2016-ban)

Alapból 4:3-ban fotózunk még ma és, de videót már jó ideje 16:9-ben veszünk fel. :) ha 16:9-be szeretnél fényképet készíteni, milliónyi apró beállítással, akkor van rá tucatnyi free app. de a gyári kamerával előtt képet is egy érintéssel tudod vágni, 1:1, 3:2, 5:3, 4:3, 4:5, 7:5, 16:9-be.

3. Nyílt wifi hálózatok(biztonság ide biztonság oda sokan használják ezt,köztük én is)

:K

4.Viberen küldött kapott videók mentése nézése,továbbküldése más formátumokban is

:K

5.NFC! hifimhez érintve indul a zene párosítás és keresgélés nélkül,hazaérek odaérintem és máris szól a kedvencem,beszállok a kocsiba érintem és máris megy a kihangosító

AirPlay ugyan ez... csak kicsit több az eszközlista, ami támogatja az AirPlay-t, mint az NFC playinget.:K

És a lista hosszú,ezek nélkül én nem tudok élni :)
    Ennek ellenére leírom újra iphone 7 nagyon jó kis telefon,miért nem tudja ezeket????

Általában a hosszú listák sorolásánál is kiderül, hogy amit sokan hiányolnak megvan már rég a rendszerben, csak nem jó helyen keresik a felhasználók illetve nem ismerik olyan mélyen a rendszert. :)

Mondom ezt 8 eve iOS, 7 eve Android es 4 eve BB userkent :) (parhuzamosan <BB kiesett tavaly :( )

Utólag még megjegyzem, hogy 2011-ben akkor volt Note 1-en, amikor megjelent és mindenki körberöhögte, hogy ez halott kategória és csak egy vicces próbálkozás. Rohadt sok baj volt a Note 1-el, durva szakítás is lett a vége. Note 2-nek 2012-ben adtam még egy esélyt, de abból is inkább egy Galaxy Nexus lett később. :)

A Ped jópofa volt, tiszta retro PDA feelingem volt miatta. Igaz kb. csak arra használtam, hogy a fogam közül kipiszkáljam a kajamaradékot... :)) ez a kézzel jegyzetelgetek egy kis kijelzőre nekem már akkor sem jött be. Egyszerűbb volt a baromi jól működő diktálás az iOS-be. Rajzolni pedig inkább tablet.

• _cHAos_

aktív tag

1.belső tárhely elérhető egy adatkábellel,bármi menthető rá file-ok adatok(én használom adatmentésre is)

(Feltalálták már a Pendrive-ot, kényelmesebb, gyorsabb, olcsóbb.)

2. 16:9-es fotó (elérhető alternatív szoftverrel az iphone hoz is de nem akarok állandóan mókerolni,egyszerűen csak ebben a formátumban szeretnék fényképezni 2016-ban)

Defaulton nincs benne, nyilván nem véletlenül, Photores ingyenes programmal be lehet állítani bármilyen felbontást. Ez tényleg mókolás lenne?

3. Nyílt wifi hálózatok(biztonság ide biztonság oda sokan használják ezt,köztük én is)

Tudja.

4.Viberen küldött kapott videók mentése nézése,továbbküldése más formátumokban is

Tudja, sőt bármilyen nagyobb üzentküldő appból lehet fogadni, küldeni, továbbküldeni.

5.NFC! hifimhez érintve indul a zene párosítás és keresgélés nélkül,hazaérek odaérintem és máris szól a kedvencem,beszállok a kocsiba érintem és máris megy a kihangosító.

Furcsa ez, nekem középkategóriás Alpine fejegységemnél érinteni sem kell semmit, elég ráadni a gyújtást. :DDD Nyilván ugyanígy kezel Androidot is, sőt Pio fejegységek is, meg még sok egyéb márka... ja hogy egyszer az életben párosítani kell, értem. ;]

Technikai analfabétáknak egyébként jobb az iPhone szerintem. ;)

Mod: ez nem rád vonatkozik, de javasolnám keressék fel kezelőorvosukat azok, akik képesek utálni egy eszközt, úgy hogy nem kötelező azzal dolgozniuk ill. használniuk.

Mod2: Aki notesznek használta volna a Note-ot, annak nem alternatíva az iPhone 7Plus. (szűk réteg szvsz)

Új hozzászólás Aktív témák