Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
csatoth79
üzenetére
Leírtad korábban és meg is válaszolták, hogy a felhozott pontok, mind működnek iPhone-be is
de akkor hajrá ismét.1.belső tárhely elérhető egy adatkábellel,bármi menthető rá file-ok adatok(én használom adatmentésre is]
Igen, nekem is tele van a telefonom és az iPad-en is .XCF, ..PSD, .ISO, .dll stb fájlokkal, és kb. hordozható háttértárkény is használom az eszközöket. Wifin szinkronizálod vagy NAS-ről húzod át az adatokat.
2. 16:9-es fotó (elérhető alternatív szoftverrel az iphone hoz is de nem akarok állandóan mókerolni,egyszerűen csak ebben a formátumban szeretnék fényképezni 2016-ban)
Alapból 4:3-ban fotózunk még ma és, de videót már jó ideje 16:9-ben veszünk fel.
ha 16:9-be szeretnél fényképet készíteni, milliónyi apró beállítással, akkor van rá tucatnyi free app. de a gyári kamerával előtt képet is egy érintéssel tudod vágni, 1:1, 3:2, 5:3, 4:3, 4:5, 7:5, 16:9-be.3. Nyílt wifi hálózatok(biztonság ide biztonság oda sokan használják ezt,köztük én is)

4.Viberen küldött kapott videók mentése nézése,továbbküldése más formátumokban is

5.NFC! hifimhez érintve indul a zene párosítás és keresgélés nélkül,hazaérek odaérintem és máris szól a kedvencem,beszállok a kocsiba érintem és máris megy a kihangosító
AirPlay ugyan ez... csak kicsit több az eszközlista, ami támogatja az AirPlay-t, mint az NFC playinget.

És a lista hosszú,ezek nélkül én nem tudok élni

Ennek ellenére leírom újra iphone 7 nagyon jó kis telefon,miért nem tudja ezeket????Általában a hosszú listák sorolásánál is kiderül, hogy amit sokan hiányolnak megvan már rég a rendszerben, csak nem jó helyen keresik a felhasználók illetve nem ismerik olyan mélyen a rendszert.

Mondom ezt 8 eve iOS, 7 eve Android es 4 eve BB userkent
(parhuzamosan <BB kiesett tavaly
)Utólag még megjegyzem, hogy 2011-ben akkor volt Note 1-en, amikor megjelent és mindenki körberöhögte, hogy ez halott kategória és csak egy vicces próbálkozás. Rohadt sok baj volt a Note 1-el, durva szakítás is lett a vége. Note 2-nek 2012-ben adtam még egy esélyt, de abból is inkább egy Galaxy Nexus lett később.

A Ped jópofa volt, tiszta retro PDA feelingem volt miatta. Igaz kb. csak arra használtam, hogy a fogam közül kipiszkáljam a kajamaradékot...
ez a kézzel jegyzetelgetek egy kis kijelzőre nekem már akkor sem jött be. Egyszerűbb volt a baromi jól működő diktálás az iOS-be. Rajzolni pedig inkább tablet. -
_cHAos_
aktív tag
válasz
csatoth79
üzenetére
1.belső tárhely elérhető egy adatkábellel,bármi menthető rá file-ok adatok(én használom adatmentésre is)
(Feltalálták már a Pendrive-ot, kényelmesebb, gyorsabb, olcsóbb.)
2. 16:9-es fotó (elérhető alternatív szoftverrel az iphone hoz is de nem akarok állandóan mókerolni,egyszerűen csak ebben a formátumban szeretnék fényképezni 2016-ban)
Defaulton nincs benne, nyilván nem véletlenül, Photores ingyenes programmal be lehet állítani bármilyen felbontást. Ez tényleg mókolás lenne?
3. Nyílt wifi hálózatok(biztonság ide biztonság oda sokan használják ezt,köztük én is)
Tudja.
4.Viberen küldött kapott videók mentése nézése,továbbküldése más formátumokban is
Tudja, sőt bármilyen nagyobb üzentküldő appból lehet fogadni, küldeni, továbbküldeni.
5.NFC! hifimhez érintve indul a zene párosítás és keresgélés nélkül,hazaérek odaérintem és máris szól a kedvencem,beszállok a kocsiba érintem és máris megy a kihangosító.
Furcsa ez, nekem középkategóriás Alpine fejegységemnél érinteni sem kell semmit, elég ráadni a gyújtást.
Nyilván ugyanígy kezel Androidot is, sőt Pio fejegységek is, meg még sok egyéb márka... ja hogy egyszer az életben párosítani kell, értem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Technikai analfabétáknak egyébként jobb az iPhone szerintem.

Mod: ez nem rád vonatkozik, de javasolnám keressék fel kezelőorvosukat azok, akik képesek utálni egy eszközt, úgy hogy nem kötelező azzal dolgozniuk ill. használniuk.
Mod2: Aki notesznek használta volna a Note-ot, annak nem alternatíva az iPhone 7Plus. (szűk réteg szvsz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fedora Linux
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az Apple-nél nem kell odaérintgetnek, úgy hívják h Airdrop, és vezeték nélkül működik.
"

ez a kézzel jegyzetelgetek egy kis kijelzőre nekem már akkor sem jött be. Egyszerűbb volt a baromi jól működő diktálás az iOS-be. Rajzolni pedig inkább tablet.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)