Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
csatoth79
üzenetére
Leírtad korábban és meg is válaszolták, hogy a felhozott pontok, mind működnek iPhone-be is
de akkor hajrá ismét.1.belső tárhely elérhető egy adatkábellel,bármi menthető rá file-ok adatok(én használom adatmentésre is]
Igen, nekem is tele van a telefonom és az iPad-en is .XCF, ..PSD, .ISO, .dll stb fájlokkal, és kb. hordozható háttértárkény is használom az eszközöket. Wifin szinkronizálod vagy NAS-ről húzod át az adatokat.
2. 16:9-es fotó (elérhető alternatív szoftverrel az iphone hoz is de nem akarok állandóan mókerolni,egyszerűen csak ebben a formátumban szeretnék fényképezni 2016-ban)
Alapból 4:3-ban fotózunk még ma és, de videót már jó ideje 16:9-ben veszünk fel.
ha 16:9-be szeretnél fényképet készíteni, milliónyi apró beállítással, akkor van rá tucatnyi free app. de a gyári kamerával előtt képet is egy érintéssel tudod vágni, 1:1, 3:2, 5:3, 4:3, 4:5, 7:5, 16:9-be.3. Nyílt wifi hálózatok(biztonság ide biztonság oda sokan használják ezt,köztük én is)

4.Viberen küldött kapott videók mentése nézése,továbbküldése más formátumokban is

5.NFC! hifimhez érintve indul a zene párosítás és keresgélés nélkül,hazaérek odaérintem és máris szól a kedvencem,beszállok a kocsiba érintem és máris megy a kihangosító
AirPlay ugyan ez... csak kicsit több az eszközlista, ami támogatja az AirPlay-t, mint az NFC playinget.

És a lista hosszú,ezek nélkül én nem tudok élni

Ennek ellenére leírom újra iphone 7 nagyon jó kis telefon,miért nem tudja ezeket????Általában a hosszú listák sorolásánál is kiderül, hogy amit sokan hiányolnak megvan már rég a rendszerben, csak nem jó helyen keresik a felhasználók illetve nem ismerik olyan mélyen a rendszert.

Mondom ezt 8 eve iOS, 7 eve Android es 4 eve BB userkent
(parhuzamosan <BB kiesett tavaly
)Utólag még megjegyzem, hogy 2011-ben akkor volt Note 1-en, amikor megjelent és mindenki körberöhögte, hogy ez halott kategória és csak egy vicces próbálkozás. Rohadt sok baj volt a Note 1-el, durva szakítás is lett a vége. Note 2-nek 2012-ben adtam még egy esélyt, de abból is inkább egy Galaxy Nexus lett később.

A Ped jópofa volt, tiszta retro PDA feelingem volt miatta. Igaz kb. csak arra használtam, hogy a fogam közül kipiszkáljam a kajamaradékot...
ez a kézzel jegyzetelgetek egy kis kijelzőre nekem már akkor sem jött be. Egyszerűbb volt a baromi jól működő diktálás az iOS-be. Rajzolni pedig inkább tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de akkor hajrá ismét.
)
ez a kézzel jegyzetelgetek egy kis kijelzőre nekem már akkor sem jött be. Egyszerűbb volt a baromi jól működő diktálás az iOS-be. Rajzolni pedig inkább tablet.