Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
félreértesz, de én sem voltam elég pontos. Én nem arra gondolok, hogy az átlagvásárló mindenképp a felsőbb kategóriából fog vásárolni.
hanem arra, hogy az az átlagvásárló, akiben már megvan az elhatározás, hogy XXX euróért egy drága telefont fog vásárolni, az távolról sem annyira biztos benne, hogy androidos vagy iOS készüléket fog választani, hanem erősebben él benne az az elhatározás, hogy "felsőkategóriás telefont veszek", mint az, hogy az a telefon iOS-t vagy androidot fog futtatni.És láthatóan nem csak én gondolom így, hiszen az a becsült 7-8 millió plusz eladott készülék igencsak durva és még akkor is bőven igazam lenne, ha a 7-8 millióból mondjuk "csak" 4 millió jönne be.
egyébként kösz, hogy aggódtok a monitorom miatt, de igazán nem szükséges, valószínűleg azért van annyira jó, mint a tiétek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő