- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila8812
csendes tag
válasz
kiskaktusz #135 üzenetére
Jatszani a ps vagy a pc tokeletes, vagy meg xbox... de nem telefon
draga jatekszer egy kicsit.
-
Misály
addikt
válasz
kiskaktusz #135 üzenetére
Az infinity blade 2 tudtommal ios-re letezik, igy igen nehez platformfuggetlensegrol beszelni... plane odakeverni az androidot.
-
Misály
addikt
válasz
kiskaktusz #133 üzenetére
Miért kéne reklamálnom? Kicsit másra akarod kihozni a témát csakhogy igazad legyen
Olvass vissza, hogy meglegyen miről is volt szó...
-
Misály
addikt
válasz
kiskaktusz #128 üzenetére
Én ugyan nem csodálom, csupán reagáltam az egyik szakember kijelentésére, miszerint az IB 2nek 4 mag kell. Nem mellesleg nem kell külön fejlesztés, csak a képi világot skálázzák...
-
BoC1ka
senior tag
válasz
kiskaktusz #118 üzenetére
tul gyorsan tortentek elottem a postok! meg kvt se ittam
-
válasz
kiskaktusz #15 üzenetére
Plazmacucci, kiskaktusz: Nem ez a mondanivalóm lényege.
Nem fikáztam a Wp7-et, csak azt mondom, hogy korlátozott szolgáltatásokkal bír pl. az Androidhoz képest. Ezért nem nevezném teljes értékűnek, legalábbis technikai szemszögből. Ettől még tök jó rendszer a legtöbb ember számára.
Én is szemezek egy Lumia 710-zel, de a desktop linux-szal úgysem fogom tudni szinkronizálni, sem file-okat másolni rá, illetve az általam használt programok sincsenek rá (opera mini, a bankom programja, stb.), és linux alól sem tudok rá fejleszteni magamnak, így nálam sajnos hátrányból indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R5
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest