- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Jojo elhiszem. Csak a velemenyemet irtam le. Egyebkent ezt is meg lehet oldani. Lasd huawei. A honor telefonjaikat webaruhazbol lehet megvenni (igy azokat olcsabban el tudjak adni)
Nekem mind1 mit csinalnak csak ne szalljanak el az arakkal.
Es mint irtam vannak meg lehetosegek, amik kihasznalatlanok es meglovagolhatok. -
balazs1022
őstag
Persze ertelek. De minden brand-nek a fő húzóerőt flagship telefonok jelentik. (Galaxy note,s, xiaomi mi, huawei P...)
A oneplus one telefonja is ugy kerult kozszereplove h "flagship killer". Es az is volt 120.000-ert. Sztem ezt most is meg lehet csinalni. Akar egy 180.000 ezerert egy nokia is jobb vetel lehetne mint 220.000ert egy samsung... Ala lehet loni a verseny tarsaknak. Jah es nem kell evente 2 flagship-et kiadni.[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Persze ez is egy strategia, hogy minden reteget megceloznak. De erre ott a samsung. En a helyukben 1 keszulekre koncentralnek, de az az egy olyan legyen h majd meg szolaljon. Vhogy ugy mint az OP3. Xiaomi meg Meizu mellett kemeny verseny lesz. Olyat kell letenniuk ami mas telefonban nincs. Egy 5000-es akksi, PureView kamera, xenon vaku (fotozas teren meg mindig van egy kis rés amit azonnal megkellene lovagolniuk!), szabad bootloader nyitas kezdesnek jo lenne. Ezek a dolgok keves telefonban vannak meg 1x-re.
Kemeny lenne olyan dolgokkal is felkelteni az emberek figyelmet h pl ez lesz az elso olyan telefon amiben 8gb ram van. (Igaz h ennek mar nem annyira sok az ertelme, de pont ilyenekkel lehet megcelozni a vasarlokat) Tobbet olcsobban. Ha tucat mobilokat (4gm ram, snapdr 650, 810 proci) nyomnak le az emberek torkan 200-250 ezres arakkal, akkor legalabb annyira lesz bukta mint a htc...
Szvsz nagyon oda kell tennie magukat, nem eleg mar a brand.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Wharfedale Diamond 9.2, 9.CM, Cube 10+, DFS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest