- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Jojo elhiszem. Csak a velemenyemet irtam le. Egyebkent ezt is meg lehet oldani. Lasd huawei. A honor telefonjaikat webaruhazbol lehet megvenni (igy azokat olcsabban el tudjak adni)
Nekem mind1 mit csinalnak csak ne szalljanak el az arakkal.
Es mint irtam vannak meg lehetosegek, amik kihasznalatlanok es meglovagolhatok. -
balazs1022
őstag
Persze ertelek. De minden brand-nek a fő húzóerőt flagship telefonok jelentik. (Galaxy note,s, xiaomi mi, huawei P...)
A oneplus one telefonja is ugy kerult kozszereplove h "flagship killer". Es az is volt 120.000-ert. Sztem ezt most is meg lehet csinalni. Akar egy 180.000 ezerert egy nokia is jobb vetel lehetne mint 220.000ert egy samsung... Ala lehet loni a verseny tarsaknak. Jah es nem kell evente 2 flagship-et kiadni. -
balazs1022
őstag
Persze ez is egy strategia, hogy minden reteget megceloznak. De erre ott a samsung. En a helyukben 1 keszulekre koncentralnek, de az az egy olyan legyen h majd meg szolaljon. Vhogy ugy mint az OP3. Xiaomi meg Meizu mellett kemeny verseny lesz. Olyat kell letenniuk ami mas telefonban nincs. Egy 5000-es akksi, PureView kamera, xenon vaku (fotozas teren meg mindig van egy kis rés amit azonnal megkellene lovagolniuk!), szabad bootloader nyitas kezdesnek jo lenne. Ezek a dolgok keves telefonban vannak meg 1x-re.
Kemeny lenne olyan dolgokkal is felkelteni az emberek figyelmet h pl ez lesz az elso olyan telefon amiben 8gb ram van. (Igaz h ennek mar nem annyira sok az ertelme, de pont ilyenekkel lehet megcelozni a vasarlokat) Tobbet olcsobban. Ha tucat mobilokat (4gm ram, snapdr 650, 810 proci) nyomnak le az emberek torkan 200-250 ezres arakkal, akkor legalabb annyira lesz bukta mint a htc...
Szvsz nagyon oda kell tennie magukat, nem eleg mar a brand.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legendás név mobilpiaci jövőjéről a licencbirtokos HMD Global vezére beszélt egy interjúban.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- SzoftverPremium.hu
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest