Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Miért vettem eg a nokia a simbiant ha utána nyiltá teszi?
Ha már megvette úgylenne logikus hogy nem ad a konkurenciának belőle nem? vagy csak én vagyok hülye? 
-
(An)Dante
őstag
Alapvetően át szoktam olvasni ami kimegy, inkább az a baj, hogy nekem általában azt sikerül visszaolvasnom amit írni akartam és nem azt, amit valójában írtam. Ahogy Pompi is mondta, sokszor mobilon írom a híreket és a fórum hozzászólásokat (mint például most is) és ilyen esetekben még a prediktív bevitel is rátesz egy lapáttal, de sajnos az OpenOffice helyesírás-ellenőrzője is sikeresen ajánl fel olyan szavakat első helyen -- amit persze sokáig reflexből jóvá is hagytam -- mint például a mobilteflon. De ennek ellenére teljesen jogos az észrevétel és igyekszem javítani a módszereim, plusz a privátban küldött hibákat amint tudom azonnal javítóm.
-
Pompi
nagyúr
Hogy minél frissebbek legyünk AnDante sokszor mobilról rakd fel híreket. Ilyen esetekben nem biztos, hogy elérhető helyesírás-ellenőrzés. Van egy kollegánk aki rendszeresen átnézi a kiment anyagot és javítja utólag, de köszönjük az olvasóinktól is a megjegyzéseket, de ha lehet inkább privátban (de minimum OFFban), hisz az ilyen jellegű megjegyzések nem tartoznak közvetlenül a tárgyhoz.
-
Vela
csendes tag
Igen, a példa nem jó. Csak erről jutott eszembe. Ennek ellenére az állításom igaz szerintem. Szóval legalább egy spell-checkert illene lefuttatni.
És mielőtt flame-be fulladna a dolog : minden tisztelem a Prohardver csapaté, tartalmilag nagyon színvonalas a portál. És tkp. ez a lényeg. -
Vela
csendes tag
"meglapításának"

Off:
Egyébként jellemző, hogy itt is és a HWSW--n is rendszeresen megjelennek ilyen hibák a hírekben.
Miért nem tudtok lefuttatni egy spell-checkert mielőtt kitennétek a hírt ?
Nehezen magyarázható ez szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Samsung s23 tokok
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha már megvette úgylenne logikus hogy nem ad a konkurenciának belőle nem? vagy csak én vagyok hülye?