- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Miért vettem eg a nokia a simbiant ha utána nyiltá teszi?
Ha már megvette úgylenne logikus hogy nem ad a konkurenciának belőle nem? vagy csak én vagyok hülye?
-
(An)Dante
őstag
Alapvetően át szoktam olvasni ami kimegy, inkább az a baj, hogy nekem általában azt sikerül visszaolvasnom amit írni akartam és nem azt, amit valójában írtam. Ahogy Pompi is mondta, sokszor mobilon írom a híreket és a fórum hozzászólásokat (mint például most is) és ilyen esetekben még a prediktív bevitel is rátesz egy lapáttal, de sajnos az OpenOffice helyesírás-ellenőrzője is sikeresen ajánl fel olyan szavakat első helyen -- amit persze sokáig reflexből jóvá is hagytam -- mint például a mobilteflon. De ennek ellenére teljesen jogos az észrevétel és igyekszem javítani a módszereim, plusz a privátban küldött hibákat amint tudom azonnal javítóm.
-
Pompi
nagyúr
Hogy minél frissebbek legyünk AnDante sokszor mobilról rakd fel híreket. Ilyen esetekben nem biztos, hogy elérhető helyesírás-ellenőrzés. Van egy kollegánk aki rendszeresen átnézi a kiment anyagot és javítja utólag, de köszönjük az olvasóinktól is a megjegyzéseket, de ha lehet inkább privátban (de minimum OFFban), hisz az ilyen jellegű megjegyzések nem tartoznak közvetlenül a tárgyhoz.
-
Vela
csendes tag
Igen, a példa nem jó. Csak erről jutott eszembe. Ennek ellenére az állításom igaz szerintem. Szóval legalább egy spell-checkert illene lefuttatni.
És mielőtt flame-be fulladna a dolog : minden tisztelem a Prohardver csapaté, tartalmilag nagyon színvonalas a portál. És tkp. ez a lényeg. -
Vela
csendes tag
"meglapításának"
Off:
Egyébként jellemző, hogy itt is és a HWSW--n is rendszeresen megjelennek ilyen hibák a hírekben.
Miért nem tudtok lefuttatni egy spell-checkert mielőtt kitennétek a hírt ?
Nehezen magyarázható ez szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Teslákba költözik a Grok AI
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest