- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
Alapvetően át szoktam olvasni ami kimegy, inkább az a baj, hogy nekem általában azt sikerül visszaolvasnom amit írni akartam és nem azt, amit valójában írtam. Ahogy Pompi is mondta, sokszor mobilon írom a híreket és a fórum hozzászólásokat (mint például most is) és ilyen esetekben még a prediktív bevitel is rátesz egy lapáttal, de sajnos az OpenOffice helyesírás-ellenőrzője is sikeresen ajánl fel olyan szavakat első helyen -- amit persze sokáig reflexből jóvá is hagytam -- mint például a mobilteflon. De ennek ellenére teljesen jogos az észrevétel és igyekszem javítani a módszereim, plusz a privátban küldött hibákat amint tudom azonnal javítóm.
-
Pompi
nagyúr
Hogy minél frissebbek legyünk AnDante sokszor mobilról rakd fel híreket. Ilyen esetekben nem biztos, hogy elérhető helyesírás-ellenőrzés. Van egy kollegánk aki rendszeresen átnézi a kiment anyagot és javítja utólag, de köszönjük az olvasóinktól is a megjegyzéseket, de ha lehet inkább privátban (de minimum OFFban), hisz az ilyen jellegű megjegyzések nem tartoznak közvetlenül a tárgyhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fujifilm X
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest