- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Goose-T
veterán
Ne hülyéskedj már, telefonközpont-szoftvereket fejlesztettem a Nokiánál 2005-től 2008-ig.
A 90-es évek óta van Magyarországon ilyen fejlesztőközpontjuk, a Köztelek utcában vannak a IX. kerületben.
Szerk.: a Telekomnál nem is láthattál Nokia cuccokat, de a Pannonnál (Telenor) akkoriban tele voltak vele. Az egyik Nokiás kollégámnak a tesója a Pannonnál dolgozott, ő küldözgette nekünk a logokat a crosstalkról.
-
Goose-T
veterán
Már a 2000-es években is a második legnagyobb szereplő volt ezen a piacon, csak a Huawei lenyomta. Így most csak visszamászik az eredeti helyére. Reméljük, hogy ez jobban bejön, mint a Nokia-Siemens vegyesvállalat. Sok szép emlékem kötődik a céghez, azóta sem szerettem annyira munkahelyet, mint a Nokiát. (Még mielőtt megkérdezné valaki, hogy akkor miért hagytam ott: nos, szerettem volna egyrészt pénzt keresni, másrészt szakmailag fejlődni.)
-
tjb007
nagyúr
A TCL terve eredetileg az volt, hogy szépen lassan kivezetik az Alcatel brandet és ez után TCL brand lesz Európában is. Legalábbis pár éve még ezt mondták, de nem úgy néz ki, hogy történt volna ez ügyben bármiféle előrelépés, szóval nekik akár a Nokia (ha mindenki áldását adja az üzletre és bekövetkezik a fúzió) el is adhatja majd jó pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest