- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Goose-T
veterán
Ne hülyéskedj már, telefonközpont-szoftvereket fejlesztettem a Nokiánál 2005-től 2008-ig.
A 90-es évek óta van Magyarországon ilyen fejlesztőközpontjuk, a Köztelek utcában vannak a IX. kerületben.
Szerk.: a Telekomnál nem is láthattál Nokia cuccokat, de a Pannonnál (Telenor) akkoriban tele voltak vele. Az egyik Nokiás kollégámnak a tesója a Pannonnál dolgozott, ő küldözgette nekünk a logokat a crosstalkról.
-
Goose-T
veterán
Már a 2000-es években is a második legnagyobb szereplő volt ezen a piacon, csak a Huawei lenyomta. Így most csak visszamászik az eredeti helyére. Reméljük, hogy ez jobban bejön, mint a Nokia-Siemens vegyesvállalat. Sok szép emlékem kötődik a céghez, azóta sem szerettem annyira munkahelyet, mint a Nokiát. (Még mielőtt megkérdezné valaki, hogy akkor miért hagytam ott: nos, szerettem volna egyrészt pénzt keresni, másrészt szakmailag fejlődni.)
-
tjb007
nagyúr
A TCL terve eredetileg az volt, hogy szépen lassan kivezetik az Alcatel brandet és ez után TCL brand lesz Európában is. Legalábbis pár éve még ezt mondták, de nem úgy néz ki, hogy történt volna ez ügyben bármiféle előrelépés, szóval nekik akár a Nokia (ha mindenki áldását adja az üzletre és bekövetkezik a fúzió) el is adhatja majd jó pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Nikon DSLR topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest