- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
broditot használtam én is sok éven át régen a pda-hoz, de már nem szeretnék
egyáltalán, nem szeretném az autóm teleaggatni minden cuccal, ha nem muszáj, inkább valami univerzál tokot keresek amibe pna-t vagy telefont is be tudok fogatni, broditot meg főleg nem akarok már középkonzolra ragasztani. azt mondjuk nemtom, hogy a broditnak van e valami állitható tartója e, mert akkor talán a régit még fel tudnám használni, a csuklópántját.. -
Integra
titán
igen, bt is van még, bár nekem nagyon régi autóm van, igy bt sem létezik, illetve bt azért szivja rendesen az akksit. itt megint az a bajom, hogy plusz egy eszköz. alapvetően minden a telefonban koncentrálódik ma már. persze, vehetek egy usb stick-et, nem erről van szó, hanem arról, hogy pont megint az lenne a lényeg, hogy egy készülék tudja amit kell, most akkor updatelhetem a telefonomban a zenéket, meg autóba a pendrive-ot.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
ha a nokia kibaszná a picsába a zune kötelező használatát és a mass storage hagyományos módon működhetne, engem megvettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest