- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
Várható volt, nem kockáztatnak sokat, ha befutnak a Nokia-MS WP7-es telók, akkor az a WP7 erősödését jelenti, az meg az ő pozíciójukat is javítja (nagyobb elterjedtség > több user > nagyobb profit lehetőség a fejlesztőknek > több alkalmazás > vonzóbb platform a usereknek). Ha meg nem, akkor a Nokia belebukik, ők meg még mindig jobban állnak a Nokia által a közösbe beadott dolgokkal (maps, szolgáltatókkal megegyezések, esetleg Symbianról[MeeGo-ról] átnyergelő fejlesztők).
Itt a kérdés csak annyi, hogy a Nokia túléli-e a WP7-et, vagy semEhhez (mármint a túléléshez) viszont muszáj a Nokiának valahogy megkülönböztetnie magát a Generic WP7 Manufacturer-öktől. Ha ezt a szolgáltatásokkal tenné, akkor lenne valódi sértődés (pl Nokia-WP7-en Nokia mapsal tuningolt maps, másoknál meg alap MS lenne csak elérhető, vagy pláne az appstore fizetési feltételek, ha nokiád van fizethetsz a havi számládon, a többieknél CC only). Amíg beleszólhat a rendszerbe (azok után, hogy ennyit beletolt, ez kb elvárható, mellesleg ez szigorúan az MS-Nokia magánügye), ill testre szabhatja a kinézetét, addig nem lesz itt hirig, meg torokelvágás. Persze ha beindul a szekér, és a pl Samu is ezek után elad pár millió WP7-es telót, nehéz lesz az MS-nek azt mondani, hogy nem, te nem változtathatod meg kinézetet, de szvsz minden résztvevő örülne, ha már csak ennyi lenne a problémájuk
Az meg ha feljön a WP7 és ezzel az MS mobilos/webes szolgáltatásai is mint komolyan vehető platformok az nekünk felhasználóknak ([kortyol]ökoszisztémától[/kortyol] függetlenül) mindenképpen jó, hiszen erősíti a versenyt, ami most eléggé lefutottnak tűnik. Nem mintha a fenti két cég közül bármelyikért is rajonganék xD
-
Annyiszor mondják az ecosystem szót, csinálni kéne egy ilyesmi játékot belőle.
-
erdoke
titán
A Samsung is keményen fenyegetőzik:
Samsung have reiterated that their support for Microsoft and the platform will continue regardless of what may occur (probably because they are selling well). Chief Strategy Officer at Samsung, Omar Khan, explained in an interview at the Mobile World Congress trade show "You can continue to expect expansion in our Windows Phone portfolio." Moving onto say "Anything that strengthens the Windows Phone ecosystem is good for us," which is ultimately true.
-
Integra
titán
broditot használtam én is sok éven át régen a pda-hoz, de már nem szeretnék
egyáltalán, nem szeretném az autóm teleaggatni minden cuccal, ha nem muszáj, inkább valami univerzál tokot keresek amibe pna-t vagy telefont is be tudok fogatni, broditot meg főleg nem akarok már középkonzolra ragasztani. azt mondjuk nemtom, hogy a broditnak van e valami állitható tartója e, mert akkor talán a régit még fel tudnám használni, a csuklópántját.. -
Integra
titán
igen, bt is van még, bár nekem nagyon régi autóm van, igy bt sem létezik, illetve bt azért szivja rendesen az akksit. itt megint az a bajom, hogy plusz egy eszköz. alapvetően minden a telefonban koncentrálódik ma már. persze, vehetek egy usb stick-et, nem erről van szó, hanem arról, hogy pont megint az lenne a lényeg, hogy egy készülék tudja amit kell, most akkor updatelhetem a telefonomban a zenéket, meg autóba a pendrive-ot.
-
A HTC-ben most kicsit csalódtam. Amióta nagyobb logót tesznek a telefonokra, nagyon ellaposodott a kínálat és sem dizájn, sem minőség terén nem hoztak fejlődést mostanság (jó, persze, Surround, meg hasonlók, amik az amcsik szívét melengetik) - és ehhez képest marha drágák a cuccaik.
-
Valószínűleg teljesen más szinten van a partnerség a Nokiával és a HTC-vel MS oldalról. Egyáltalán nem támadható semmilyen szinten jogilag szerintem (hisz mindenkivel olyan szerződést kötnek, amilyet akarnak). Maximum besértődhetnek, de azt ekkora cégeknél nem tartom életszerűnek.
-
floatr
veterán
Hát, megpróbáltam a szintedre leegyszerűsíteni, de úgy tűnik sikertelenül
Dehát ettől színes a világ
Jogilag több ponton is támadható, esetleg azzal lehetne védeni a dolgot, hogy ez egy teljesen különálló termék, amit nem is kéne wp7-nek hívni, bár még akkor is horgolhatóbb lenne, mint az osx és az apple hw-megkötése. Jót beszélgettünk
-
floatr
veterán
Teljesen más dologról beszélsz te is, mint amiről szeretnél
Nem volt eddig kétféle "termék", amit "meg lehetett venni". Egy lehetősége volt eddig mindenkinek, kapott egy korlátozott jogot a készülék legyártására, és az os használatára. A nokia most más kap -- amire a többieknek nem volt és ezek szerint nem is lesz lehetősége -- lényegtelen h milyen áron. De taníts, mester. Iszom a szavaidat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest