- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
XharX
aktív tag
A messenger is fb termék, szóval de, ugyanaz.
Az iTouch 5 is apple termék, akkor ugyanaz mint az iPhone 5?
Ha nem használtad, akkor is egyértelmű a különbség.Hogy mitől jobb, ha fent vagyok?
Nem kell másik 3 alkalmazás, egy helyen elérem azt a pár tucat embert akikkel változó gyakorisággal, de tartom a kapcsolatot. Ezenfelül gyors, mikor az adatforgalmi keretem lejár, és a netem korlátozva van a viber vagy elküldi vagy nem, de min 1 percet "gondolkozik". A messenger ilyenkor is tökéletes. Amikor 1 embernél többel beszélek egyszerre a viber körülményes, a messengerben pedig elég rábökni egy másik buborékra, és már olvashatom/írhatok is vissza. Lehetne még sorolni.
Az FB maga más kategória, de azt kár is lenne idekeverni.(#27) creation Az iwiw meg a színvonal. Remek dolog volt, amikor a szomszéd faluban Józsi bácsi házi malaca bejelölt ismerősnek. Ez ellen legalább az fb próbál tenni, nem 1-2 ember "sír" fórumokon, hogy az fb kíváncsi arra ki is ő, mert az oszt cső nem tradícionális vezetéknév.
Az iwiwet amúgy kár bárhogy is az FB-hez hasonlítani, a kettő mérete nincs köszönőviszonyban egymással. Természetes, hogy jóval több ember esetében, könnyebb több hülyébe belefutni(és azóta a számítástechnika sokkal jobban a mindennapok része). Erre van az a két szuper megoldás, hogy nem kell visszajelölni, vagy, ha megtettük, két kattintás és soha többé nem látjuk a tevékenységét a hírekben. -
Azért használom, mert van amit gyorsabb messengeren megírni valakinek, mint azért telefonon felhívni. És igen, pont azért én még sms-t is használok.
Javíts ki, ha tévednék, de nem is írtam olyat, hogy nem használom.. Használom, mert kapcsolattartáshoz jó(10-ből 2 ember használ vibert, 3 hangouts-ot, 4 skype-ot, de 9 messengert..), és különböző oldalakat követni egyszerűbb itt, mint külön-külön nézegetni. Nameg egy-két értelmes csoport is akad.
Nem azt mondtam, hogy nem lehet használni, de ha én beülök valahova egy társasággal, akkor nem telefont nyomkodok, valaki igen. Na ez a sok szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest