- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hjaa nem erre akartam célozni. Legyen lemezes nyilván, de én pl kifejezetten örülök a DE kivitelnek, főleg hogy spórolhatok vele. Többször leírtam már hogy pl a PS4prom-ba még lemez se volt, azt se tudom műküdik-e a meghajtó része, így ha ahelyett a zsebembe marad 30K, akkor idevele
-
Sirandrish
legenda
Engem nemigazán mozgat a használt piac. PS5ből is a DE verziót fogom venni, de szerintem nem ördögtől való a használt piac. Ha a fejlesztők/kiadók azt szeretnék hogy ne legyen használt piac, akkor adjanak egy regi kulcsot a játékukhoz, és akkor nem lehet majd eladni...ennyi.
Viszont szerintem ugy vannak vele hogy lehet hogy valaki ezt vagy azt használtan veszi, de lehet 3 játékot meg store-ból teljes áron, meg hát a gépet is megvette, ki tudja mi mindent vesz még majd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest