Hirdetés
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
Set-Comment™ #550 üzenetére
Már mi is a baj a dedikált feldolgozóval? Szerinted pl az i5s-ben az M7 jelű segédprocesszor azért van mert egyébként alulméretezett? Ja az más...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Set-Comment™ #550 üzenetére
Először az volt a problémád, hogy nem volt cortexes. Az nem jött be, akkor másba kell belekötnöd.
A dedikált feldolgozó egység a 808-ban meg azt bizonyítja, hogy gyorsabban menti el a képeket mint a 1020.
Még valami? -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Set-Comment™ #536 üzenetére
a 808 egy jo telefon lenne ha 2008-at irnank. Igy csak egy jo kamerahoz igencsak alultervezett eszkoz.
az alultervezettségre annyit, hogy neki van egy dedikált chipje a képfeldolgozáshoz, a 1020-nak ellenben nincs.
(#540) Set-Comment™ Ha legalabb egy szimpla cortex-et tudott volna kezelni a Symbian Khm. tudott/tud kezelni. Nem is egy készülék jött cortex maggal.
Ennek a multitask dolognak meg nézz már utána de tényleg. -
Maxentius
addikt
válasz
Set-Comment™ #540 üzenetére
"egy szimpla cortex-et tudott volna kezelni a Symbian"
Apró kiegészítés, az i8910 HD-ben Cortex A8 futott 600 (de inkább 550) MHz-en.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Na ez amit leírtál mind hidegen hagy, felhőt meg egyébként sem használnám, mivel sokat vagyok olyan helyen ahol térerő sincs gyakran nemhogy mobilnet. Biztos jó a felhő de net nélkül a hajadra kenheted.
-
hito
nagyúr
válasz
Set-Comment™ #542 üzenetére
Hogy is mondjam...én is több élvezetet találok az S4 zoom-om vagy a Note 10.1-emen való netezésben.
-
hito
nagyúr
válasz
Nagyon meddő vita. Úgysem fogjátok tudni egymást meggyőzni, akkor meg minek a szájtépés?
A technikai dolgokban neked adok igazat, de tény, hogy a mai napig egy nagyon jó kis használható rendszer, ha valaki nem vágyik/nincs szüksége a legújabb dolokra, örületekre. Én se nagyon találok olyan dolgot a szimbiben amitől fékarú óriásnak érezném, talán a Biblia alkalmazás hiányzik nagyon, az tényleg nincs olyan mint droid-on, IOS-on. De amiket felsoroltál, azoknak a hiánya lehet sokaknak nagyon fájó, nekik tényleg nem alternatíva ez az öeregecske OS, és én ezt meg is értem. Nem egy ligában játszik a szimbi a többi nagy OS-ekkel, de akinek ez elég, az nagyon elégedetten használja.
-
válasz
ez azért nem állja meg a helyét, te is tudod. milyen mobilt lehet bővíteni úgy, hogy a folderekkel ne kelljen szarakodni és a total commander azonnal felismeri driveként, ingyenes pontos és gyors világtérkép magyar navigációval? Ráadásul mindezt jóval 2008 előtt... naugye dead end ahova jutottál most.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Alultervezett mégis mire? Mit nem tud amit egy telefonnak tudni kell? Egyébként tud olyat amit a lumiák mai napig nem tudnak.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Set-Comment™ #504 üzenetére
Nem használok opera minit és amire a netet használom bőven elég ez a felbontás is, neteztem N82-n is.
Amire kiváncsi vagyok kinagyítom ennyi az egész.
-
koboldozat
senior tag
válasz
Set-Comment™ #509 üzenetére
Szerintem is így van!
-
hito
nagyúr
válasz
Set-Comment™ #504 üzenetére
Bocsánat, hogy beleszólok, de ráadásul az nHD (640x360), ilyen van a 808-ban. qHD (960x640) 4.3"-ig tényleg teljesen korrekt.
-
rizso
addikt
válasz
Set-Comment™ #498 üzenetére
"normalis felbontasu kijelzo sem art, a qhd nem az"
Attól függ milyen képátló társul mellé. Én 4,3" mellett tök jól megvagyok a qHD felbontással is. Itt van mellettem egy 4X meg egy G is, mindegyik 4,7" HD, és szerintem nincs akkora különbség a javukra, mint amekkora "hype" övezi a HD felbontást. Szóval 4,3"-en még teljesen vállalható a qHD is...
-
válasz
Set-Comment™ #494 üzenetére
ööö miért is? én tudok mondani jobb alternatívát.
-
sadboy
aktív tag
válasz
Set-Comment™ #474 üzenetére
És melyik belle-t mert több verziója van, és a hardver sem mellékes.
-
válasz
Set-Comment™ #474 üzenetére
nekem az, rányomok és megy...
-
MR007RM
addikt
válasz
Set-Comment™ #464 üzenetére
Rosszul tudod a Symbian^3/Belle óta garantáltan nem kell 5 lépés semmihez sem. Kiteszem amit csak akarok a főképernyőre, vagyis bármit. A kezelőfelület terén elmentek az android irányába. Ennél egyszerűbb és átláthatóbb kezelőfelület nem létezik.
(#463) Elims: Tényleg?
-
jozso1989
őstag
válasz
Set-Comment™ #442 üzenetére
Én erre direkt nem tértem ki külön, de erre gondoltam pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mindent összeszedtünk, ami számít, hogy bajnokot avassunk. Apple iPhone 5s, HTC One, Huawei P6, LG G2, Nokia 1020 és 808, Samsung Galaxy S4 és Note 3, Sony Xperia Z1.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Elite: Dangerous
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest