- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz Set-Comment™ #550 üzenetére
Már mi is a baj a dedikált feldolgozóval? Szerinted pl az i5s-ben az M7 jelű segédprocesszor azért van mert egyébként alulméretezett? Ja az más...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Set-Comment™ #550 üzenetére
Először az volt a problémád, hogy nem volt cortexes. Az nem jött be, akkor másba kell belekötnöd.
A dedikált feldolgozó egység a 808-ban meg azt bizonyítja, hogy gyorsabban menti el a képeket mint a 1020.
Még valami?valami
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Set-Comment™ #536 üzenetére
a 808 egy jo telefon lenne ha 2008-at irnank. Igy csak egy jo kamerahoz igencsak alultervezett eszkoz.
az alultervezettségre annyit, hogy neki van egy dedikált chipje a képfeldolgozáshoz, a 1020-nak ellenben nincs.
(#540) Set-Comment™ Ha legalabb egy szimpla cortex-et tudott volna kezelni a Symbian Khm. tudott/tud kezelni. Nem is egy készülék jött cortex maggal.
Ennek a multitask dolognak meg nézz már utána de tényleg.[ Szerkesztve ]
valami
-
Maxentius
addikt
válasz Set-Comment™ #540 üzenetére
"egy szimpla cortex-et tudott volna kezelni a Symbian"
Apró kiegészítés, az i8910 HD-ben Cortex A8 futott 600 (de inkább 550) MHz-en.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
sadboy
aktív tag
Na ez amit leírtál mind hidegen hagy, felhőt meg egyébként sem használnám, mivel sokat vagyok olyan helyen ahol térerő sincs gyakran nemhogy mobilnet. Biztos jó a felhő de net nélkül a hajadra kenheted.
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
hito
nagyúr
válasz Set-Comment™ #542 üzenetére
Hogy is mondjam...én is több élvezetet találok az S4 zoom-om vagy a Note 10.1-emen való netezésben.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Nagyon meddő vita. Úgysem fogjátok tudni egymást meggyőzni, akkor meg minek a szájtépés? A technikai dolgokban neked adok igazat, de tény, hogy a mai napig egy nagyon jó kis használható rendszer, ha valaki nem vágyik/nincs szüksége a legújabb dolokra, örületekre. Én se nagyon találok olyan dolgot a szimbiben amitől fékarú óriásnak érezném, talán a Biblia alkalmazás hiányzik nagyon, az tényleg nincs olyan mint droid-on, IOS-on. De amiket felsoroltál, azoknak a hiánya lehet sokaknak nagyon fájó, nekik tényleg nem alternatíva ez az öeregecske OS, és én ezt meg is értem. Nem egy ligában játszik a szimbi a többi nagy OS-ekkel, de akinek ez elég, az nagyon elégedetten használja.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
ez azért nem állja meg a helyét, te is tudod. milyen mobilt lehet bővíteni úgy, hogy a folderekkel ne kelljen szarakodni és a total commander azonnal felismeri driveként, ingyenes pontos és gyors világtérkép magyar navigációval? Ráadásul mindezt jóval 2008 előtt... naugye dead end ahova jutottál most.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
sadboy
aktív tag
Alultervezett mégis mire? Mit nem tud amit egy telefonnak tudni kell? Egyébként tud olyat amit a lumiák mai napig nem tudnak.
-
sadboy
aktív tag
válasz Set-Comment™ #504 üzenetére
Nem használok opera minit és amire a netet használom bőven elég ez a felbontás is, neteztem N82-n is. Amire kiváncsi vagyok kinagyítom ennyi az egész.
[ Szerkesztve ]
-
koboldozat
senior tag
válasz Set-Comment™ #509 üzenetére
Szerintem is így van!
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
hito
nagyúr
válasz Set-Comment™ #504 üzenetére
Bocsánat, hogy beleszólok, de ráadásul az nHD (640x360), ilyen van a 808-ban. qHD (960x640) 4.3"-ig tényleg teljesen korrekt.
-
rizso
addikt
válasz Set-Comment™ #498 üzenetére
"normalis felbontasu kijelzo sem art, a qhd nem az"
Attól függ milyen képátló társul mellé. Én 4,3" mellett tök jól megvagyok a qHD felbontással is. Itt van mellettem egy 4X meg egy G is, mindegyik 4,7" HD, és szerintem nincs akkora különbség a javukra, mint amekkora "hype" övezi a HD felbontást. Szóval 4,3"-en még teljesen vállalható a qHD is...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
nagyúr
válasz Set-Comment™ #494 üzenetére
ööö miért is? én tudok mondani jobb alternatívát.
-
sadboy
aktív tag
válasz Set-Comment™ #474 üzenetére
És melyik belle-t mert több verziója van, és a hardver sem mellékes.
-
nagyúr
válasz Set-Comment™ #474 üzenetére
nekem az, rányomok és megy...
-
MR007RM
addikt
válasz Set-Comment™ #464 üzenetére
Rosszul tudod a Symbian^3/Belle óta garantáltan nem kell 5 lépés semmihez sem. Kiteszem amit csak akarok a főképernyőre, vagyis bármit. A kezelőfelület terén elmentek az android irányába. Ennél egyszerűbb és átláthatóbb kezelőfelület nem létezik.
(#463) Elims: Tényleg?
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
jozso1989
őstag
válasz Set-Comment™ #442 üzenetére
Én erre direkt nem tértem ki külön, de erre gondoltam pont.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest