- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz soldier2 #557 üzenetére
Nem tudom, nekem nagyon "digitálisak", olyanok, mintha interpolált képek lennének (mint sok kínai kütyüben, ott van, hogy pl. 13MP, de a natív felbontás mondjuk max 5MP) - és ezek ugye már ~8MP-es képek...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Set-Comment™ #498 üzenetére
"normalis felbontasu kijelzo sem art, a qhd nem az"
Attól függ milyen képátló társul mellé. Én 4,3" mellett tök jól megvagyok a qHD felbontással is. Itt van mellettem egy 4X meg egy G is, mindegyik 4,7" HD, és szerintem nincs akkora különbség a javukra, mint amekkora "hype" övezi a HD felbontást. Szóval 4,3"-en még teljesen vállalható a qHD is...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Pttypang #428 üzenetére
Őőőő, ja hito, kakuk100, meg páran még írták, hogy hamarosan rendelkeznek vele. Persze biztosan vannak még tulajok, de tényleg elenyésző a számuk/számunk...
Hogyan vágom zsebre? Nem sokkal bonyolultabb, mint a többi telefont. Persze van olyan nadrágom, amin nem olyan bő zsebes, ott másik kézzel rásegítek egy kicsit. Nem tagadom, kényelmetlenebb, mint pl. a korábbi Desire mindenféle tok nélkül, de pl. asszony "tokos" LG-je sem sokkal kényelmesebb számomra zsebben. És ha már tok: én így használom. Sokkal jobb a fogása, le tudom tenni kijelzővel lefelé is, mert felfekszik egy kis peremre.#436 jozso1989: a képeim nagyja automatán készült, tipikus "előkap-lő módban". Néha baj is, mert nem egyszer volt éjjel is, hogy úgy ítélte meg, hogy nekem kell a 4mp záridő - aha, csak azt nem olyan egyszerű ám kitartani.
-
rizso
addikt
Ezek a Zoom tulajok már csak ilyenek
#395 jozso1989: ki tudja, lehet nem tartják telefonnak. Mediamarktban is először a fényképezőgépek között találtam meg, nem a telefonoknál
#399 Pirosász: nem is írtam olyat, hogy "Vigyázat, aki megnézi a képeket, az hanyatt vágódik!". Most őszintén: éjjel, "előkap-lő" módban mit vársz egy telefontól? Szerinted bármelyik sokkal jobbat készít? Mert én nem nagyon hiszem. Zoommal is lehet fasza éles képet lőni, ha megtámasztja az ember rendesen, sőt még 10x zoom mellett is. Most hogy elfogult vagyok-e? Lehetséges. De ez nem csak elfogultság, hanem viszonyítás, tapasztalat is. Tudom, hogy egy átlagos mobillal mik a korlátaim, és hogy a Zoommal mik nem...
#400 Crytec210: lassan egy maréknyi, akikről tudok
#402 joey20:
#408 kakuk100: igen, aki nem próbálta, az nem tudja miért "más". Előtte én sem gondoltam, hogy mennyit számít ha pl. a 10x optikai zoom mindig ott van a zsebedben. Ma viszont már tudom, hogy minden mobilba kellene
#411 Maxentius: úgy látom sokak kedvence az a sünis kép Bár nem olyan jó, mint az előző, de nekem ez a kép is tetszik (10x zoom).
#413 zoo8800: köszi!
#415 Pirosász: nem is az überbrutál képminősége miatt emelkedik ki a többi közül, mert pl. egy 5 méterre lévő autót bármelyik telefonnal le lehet kapni tűrhető minőségben, hanem az extrái miatt, mint pl. optikai zoom, képstabi, rövid/magas záridő, stbstb. Ha ezeket is nézi az ember, akkor nemcsak hogy a telefonokkal, de még drágább kompaktokkal is felveszi a versenyt. De lehet, hogy ez már megint elfogultság, meg a környezetem is csak udvariasságból mondja a képekre, hogy "de jóóóó"...nem tudom.
-
rizso
addikt
Tőled hallottam először ezt a szót, a jelentéséről meg fingom sincs
-
rizso
addikt
Igazából már elég régóta vannak olyan telefonok a piacon, amik a mindennapokban bőven elegendőnek bizonyulnak - és ez igaz a tesztben szereplő készülékekre is. Itt is látszik, hogy pl. FHD-n mindegyik kép teljesen vállalható, teljes méretben meg (amit normál esetben ugye ritkán nézeget az ember) ugyanúgy vannak hibák. Mindegyiknek van valami előnye és hátránya is, én abszolút királyt nem tudnék hirdetni.
Az meg, hogy az S4 Zoom nem került bele a tesztbe, tulajként teljesen megértem. A makrója szar, nappal fos, a zoomnak semmi értelme, éjszaka nem érdemes kombinálni a vakut a zoommal, éjjel kézből esélytelen, de megtámasztva sem jobb a helyzet, főleg nem zoommal. Hogy mennyire gyenge a vakuja full sötétben, arra sajna nincs képem (majd pótolom), illetve az ultragagyi, stabilizált 720p 60fps vagy 1080p 30fps videóra sem tudok rendes példát mutatni (na de majd ezt is pótolom). Akit érdekel még, hogy mennyire szar fotós telefon a Zoom, az itt nézelődhet még, van jó pár tesztkép!
Viccet félretéve, szerintem simán lett volna helye a tesztben, simán felvenné a versenyt a többiekkel, sőőőt (erre a kollégák már linkeltek is saját tesztet). De hát mindenkinek mást jelent a fotós mobil, van akinek "fotósabb" pl. egy P6, G2, One, vagy akár Z1, 5S...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest