Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Pttypang #428 üzenetére
Őőőő, ja
hito, kakuk100, meg páran még írták, hogy hamarosan rendelkeznek vele. Persze biztosan vannak még tulajok, de tényleg elenyésző a számuk/számunk...
Hogyan vágom zsebre? Nem sokkal bonyolultabb, mint a többi telefont. Persze van olyan nadrágom, amin nem olyan bő zsebes, ott másik kézzel rásegítek egy kicsit. Nem tagadom, kényelmetlenebb, mint pl. a korábbi Desire mindenféle tok nélkül, de pl. asszony "tokos" LG-je sem sokkal kényelmesebb számomra zsebben. És ha már tok: én így használom. Sokkal jobb a fogása, le tudom tenni kijelzővel lefelé is, mert felfekszik egy kis peremre.#436 jozso1989: a képeim nagyja automatán készült, tipikus "előkap-lő módban". Néha baj is, mert nem egyszer volt éjjel is, hogy úgy ítélte meg, hogy nekem kell a 4mp záridő - aha, csak azt nem olyan egyszerű ám kitartani.
-
capulet75
addikt
válasz
Pttypang #306 üzenetére
Valami ilyesmiről beszélek én is...
Értem én hogy az inkompatibilis manyikának lehetetlen belépni a menübe és elvégezni két-három beállítást tíz másodperc alatt, de azt hiszem joggal feltételezhetem hogy ide nem ők járnak cikkeket olvasni és fórumozni.Nem kell fotósnak lenni ahhoz hogy szebb képeket készíthessen bárki, és a telefonok kamerájának menüje eléggé le van egyszerűsítve. Az i5 is csak azért lehetett második (röhej) mert az amerikai piac a mérvadó, ahol a "megnyomom a gombot" az elvárás. Végignéztem jó pár kameratesztet a neten, az 1020 , a 808 és a S4 mindenhol kenterbe veri az i5-öt. Ne emeljük már piedesztára a középszerűséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mindent összeszedtünk, ami számít, hogy bajnokot avassunk. Apple iPhone 5s, HTC One, Huawei P6, LG G2, Nokia 1020 és 808, Samsung Galaxy S4 és Note 3, Sony Xperia Z1.
- Eredeti játékok OFF topik
- Micro Four Thirds
- Hobby elektronika
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest