Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Milyen ortopéd látása volt annak az 1.37%-nak aki az One-ra szavazott? Nekem is az van, és tényleg fú meg wow. De a kamera az nincs ezekkel egy szinten.
-
capulet75
addikt
válasz
Pttypang #306 üzenetére
Valami ilyesmiről beszélek én is...
Értem én hogy az inkompatibilis manyikának lehetetlen belépni a menübe és elvégezni két-három beállítást tíz másodperc alatt, de azt hiszem joggal feltételezhetem hogy ide nem ők járnak cikkeket olvasni és fórumozni.Nem kell fotósnak lenni ahhoz hogy szebb képeket készíthessen bárki, és a telefonok kamerájának menüje eléggé le van egyszerűsítve. Az i5 is csak azért lehetett második (röhej) mert az amerikai piac a mérvadó, ahol a "megnyomom a gombot" az elvárás. Végignéztem jó pár kameratesztet a neten, az 1020 , a 808 és a S4 mindenhol kenterbe veri az i5-öt. Ne emeljük már piedesztára a középszerűséget.
-
capulet75
addikt
Ez a "külön szakma", amit említettél, az kb 10 perc próbálgatás különböző fényviszonyok és/vagy napszakok mellett. Azt a tíz dolgot amit egy telefon képkészítésében állítani lehet, a háromsejtű julika is össze tudná hozni ha venné a fáradságot magának. Nem ördögtől való ez és nem is kell hozzá profi fotósnak lenni.És ha már van lehetőség két mozdulattal, sokkal jobb képet készíteni, akkor nem értem hogy miért nem. A hsz-ek jelentős része kifogásolja ezt, le kéne nyelni hogy ez most mellément. Még egyszer leírom: ide nem julikák meg mancikák járnak, komoly szakértő közönség várja a minőségi összehasonlító teszteket, nem a fészbúkos tükörlányok.
-
capulet75
addikt
De ugye azért azt ti is megértitek és elfogadjátok hogy a péhások tetemes része szeret és tud is molyolni a telefonjával. Azok a manyi nénik meg julikák akikre oly nagyon hivatkoztok, sem ezt, sem másik tesztet sem fognak soha a büdös életben elolvasni. Úgy hogy engedtessék már meg hogy igényünk legyen némileg professzionálisabb összehasonlításra annál hogy megnyomom a gombot.
-
capulet75
addikt
Szeretnék egy ilyen hangzás tesztet is a csúcsfonokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mindent összeszedtünk, ami számít, hogy bajnokot avassunk. Apple iPhone 5s, HTC One, Huawei P6, LG G2, Nokia 1020 és 808, Samsung Galaxy S4 és Note 3, Sony Xperia Z1.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest