- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
Ugyan mit kellett volna mondanom a boltban, hogy csúnya a panel
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy érdekelte volna őket?
Van olyan cég ami több garanciát ad a ventilátoraira, ez nem mérvadó.
Az természetes, hogy védeni próbálod a mundér becsületét, de ez még nem változtat azon, ahogyan kinézett a termék. -
Bordoi
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy a Nokia telefonok paneljeit is pl. itthon a Jabil-nál csinálják.
Viszont akkor a megrendelő nem nézi meg mit kap ?
Ráadásul a XILENCE hírneve csorbul, nem azé a cég-é aki ezt elköveti.
Képzeld el a Mercedes reakcióját, ha a beszállítója ilyen műszerfal paneleket szállítana.
Ráadásul nem hiszem, hogy ez egyedi eset, tehát mindenképpen a XILENCE a hunyó. -
Bordoi
őstag
Ejj, ha a szakik összefutnak.
-
Bordoi
őstag
Értem én, sőt el is hiszem.
Csakhogy 2008-at írunk és nem vagyok meggyőződve, hogy egy cégnek ilyen munkát kell kiadni a kezéből.
Mert ha valami hihetetlen bonyolult dolog lenne el is hiszem, hogy nem egyszerű beállítani a gépsort.
Képzeld, ha a Nokia pl. ilyen panellel dobná ki a telókat. -
Bordoi
őstag
Az mindegy, hogy nem sikerült szépen, de legalább te követted el. Viszont egy gyári cucctól, főleg, hogy feltörekvő márka egy kicsit talán többet várnék.
Szerintem pedig a nyári hőségben jó szolgálatot tehet egy ilyen kis tekergetős dolog.
Alapon a ház ventik pl. csendben dolgoznak, de ha az ember fia neki kezd esetleg játszani, nem árthat a plusz ki-be levegő a házban. Nem szeretem én sem a hangos gépeket, viszont a meleg cuccoktól áll a hátamon a szőr. -
Bordoi
őstag
válasz
kételkedem #32 üzenetére
Úgy tűnik, hogy nincs baj vele egyelőre.
Nem hullámzik. -
Bordoi
őstag
Kipróbáltam, beépítettem. először arra gondoltam eladom, de soha nem mostam volna le magamról, hogy én tettem tönkre.
Mint írtam, csak a 2 ház hűtő venttilátort mertem rábízni.
Amikor teljesen letekerem a potikat nem indulnak a ventik és szép vörösen világít.
Nem a teszt izgatott, mert arról nem is írtam volna. Egyszerűen csak felbosszantott, az összerakás minősége. -
Bordoi
őstag
Tudom, hogy népszerű termék, éppen ezért csalódás.
Én is néztem pl. a Radikalmod-os cikket, de a panel ott sincs lefényképezve.
Azt gondolom, hogy semmilyen körülmények között nem lenne szabad ilyen panelt, a kereskedelem polcaira engedni.
Mindazonáltal lehet, hogy csak nekem jutott ilyen selejtes darab. -
Bordoi
őstag
Várom a véleményeket, remélem nem sok hiba van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest