Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Hát nem tudom hogy vagy vele, de teljesen jó a készülék. Én xbox 360-hoz használom, ez hajtja meg a 2 ventilátort és jó működik. Kicsit drága mint a konkurens de nagyon jó. Baj csak az hogy nem írták oda hogy mekkora max ampert bír el és a teljesítménye is köbözve van (30 w) nincs pontosítva. (ténylegesen használni tudó watt)
-
-
-
sonar
addikt
Szerintem ott is csak mintavételes ellenőrzés van.
Egyébként a Mercit megint ne keverjük ide, mert ott teljesen mások a követelmények.
Tisztában kell lenni ezzel. Minden a vevőtől függ. Meg, hogy ki hogyan mit magyaráz be neki... én mondjuk tökre imádom mikor a hozzá nem értő managereket szivathatom
Egyébként csináld amit mondtam: Fotózd le, és küld el nekik, hogy ez a fasság a panelon. Ha választ nem is kapsz tuti, hogy a gyártónak a körmére néznek. -
@kételkedem : Így is van...!
@Bordoi : Na előttem a kételkedő kollega leírta, minek hogy kéne működni. Nem nehéz ilyen szabályzót csinálni, és máris megoldja magának a masina.
Amúgy az igaz hogy a saját cuccban az a jó hogy annyira bízhatsz benne amennyire összeraktad + ismered az egészet.
És általában az ember úgy oldja meg hogy nem baj ha ronda de legyen masszív
-
-
Jáhh, én ennyire nem néztem át tüzetesen.
Ez így tényleg GÁZ
Jobban megnézve pár helyen tényleg leszedték a lakkot is...Viszont a forrasztások nagy része azért nem lyukas. Kínai cucctól ez már valami.
Meg ez még mind nem lenne baj, mert a minőséget nem nagyon befolyásolja, úgysem szokás nagyon szétszedni... de ha ilyen ronda akkor ne PLEXIT tegyenek az aljára

Meg hát az a poti... -
törölt tag
Elég népszerű termék ez, sok helyen lehet róla olvsani, főként jókat. Itt a LOGOUT-on is van róla egy tesztben belül néhány mondat Mr Sm!tH tollából, és Ő elégedett a termékkel. A RadikalMod is tesztelte a terméket és ott is tetszést aratott, így szerintem Te egy nagyon selejtes darabot foghattál ki, sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

látnád ezeket a Set Top Boxokat 
, azért a rákötött ventiket korrekten vezérli, nem "hullámzik" a fordulatszám?