Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Hát nem tudom hogy vagy vele, de teljesen jó a készülék. Én xbox 360-hoz használom, ez hajtja meg a 2 ventilátort és jó működik. Kicsit drága mint a konkurens de nagyon jó. Baj csak az hogy nem írták oda hogy mekkora max ampert bír el és a teljesítménye is köbözve van (30 w) nincs pontosítva. (ténylegesen használni tudó watt)
-
-
-
sonar
addikt
Szerintem ott is csak mintavételes ellenőrzés van.
Egyébként a Mercit megint ne keverjük ide, mert ott teljesen mások a követelmények.
Tisztában kell lenni ezzel. Minden a vevőtől függ. Meg, hogy ki hogyan mit magyaráz be neki... én mondjuk tökre imádom mikor a hozzá nem értő managereket szivathatom
Egyébként csináld amit mondtam: Fotózd le, és küld el nekik, hogy ez a fasság a panelon. Ha választ nem is kapsz tuti, hogy a gyártónak a körmére néznek. -
@kételkedem : Így is van...!
@Bordoi : Na előttem a kételkedő kollega leírta, minek hogy kéne működni. Nem nehéz ilyen szabályzót csinálni, és máris megoldja magának a masina.
Amúgy az igaz hogy a saját cuccban az a jó hogy annyira bízhatsz benne amennyire összeraktad + ismered az egészet.
És általában az ember úgy oldja meg hogy nem baj ha ronda de legyen masszív
-
-
Jáhh, én ennyire nem néztem át tüzetesen.
Ez így tényleg GÁZ
Jobban megnézve pár helyen tényleg leszedték a lakkot is...Viszont a forrasztások nagy része azért nem lyukas. Kínai cucctól ez már valami.
Meg ez még mind nem lenne baj, mert a minőséget nem nagyon befolyásolja, úgysem szokás nagyon szétszedni... de ha ilyen ronda akkor ne PLEXIT tegyenek az aljára

Meg hát az a poti... -
törölt tag
Elég népszerű termék ez, sok helyen lehet róla olvsani, főként jókat. Itt a LOGOUT-on is van róla egy tesztben belül néhány mondat Mr Sm!tH tollából, és Ő elégedett a termékkel. A RadikalMod is tesztelte a terméket és ott is tetszést aratott, így szerintem Te egy nagyon selejtes darabot foghattál ki, sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

látnád ezeket a Set Top Boxokat 
, azért a rákötött ventiket korrekten vezérli, nem "hullámzik" a fordulatszám?