- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kilobeat #239 üzenetére
Ja, másik bajom még ezzel a windózfón munkára dologgal : multicég, kiosztották a windózfónokat. User belép a MS fiókjával, belövi rajta a céges levelezést. Onnantól kezdve megy egy csomó minden fel a MS által biztosított felhőbe. Vállalati biztonság szempontjából elég gáz.
-
Glenda
addikt
válasz
Kilobeat #228 üzenetére
de akkor már senki nem fogja elhinni, hiszen már 2x átverték a vásárlókat.
Soha nem vertek át senkit. Mindig ki volt hangsúlyozva, hogy RT-n is a Store appok futnak. Az más kérdés, hogy az általános iskolában informatikatanár ismerősöm megkérdezte, hogy miért nem rakok vindózkomandert a telefonomra ha már Windowsos, de az az ő szegénységi bizonyítványa.
-
Tin
veterán
válasz
Kilobeat #221 üzenetére
téged teljesen felesleges lenne tanítani, ez már minden megnyilvánulásodból egyértelműen lejön. szerintem ezt itt fejezzük is be, természetesen tiéd lehet az utolsó szó...
nexwo: nincs. 6th gen i5/i7, az integrált i5-ben HD 520 van, ez alapján 6200U vagy 6300U, az i7-et meg a másik procit nem tudom
-
vzozo
senior tag
válasz
Kilobeat #212 üzenetére
Ez nem tudom mi, az enyém így néz ki :?Carbon X1
Ha az újabb modelleken van már HDMI meg ennyire átvariálták a portokat, akkor váljék a Lenovo egészségére.
Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy mi ez a HDMI meg LAN fixációd egy ultrabook esetén. Különösen egy üzleti ultrabook esetén - itt pl. az irodai Dell monitorokon nincs is HDMI bemenet, azt otthon a nappalidban keresd a kommersz TV hátoldalán.
-
Tin
veterán
válasz
Kilobeat #210 üzenetére
milyen telefon OS-re? windows 10 van ezeken a szarokon, te miről beszélsz? a desktop módban ugyanazt a desktopot kapod. a nagyvállalatok működéséről meg láthatóan pont annyit tudsz, hogy dolgozol valahol, és azt hiszed, mindenhol ugyanaz van. tippelhetek: állami tulajdonú cég 30-nál nem idősebb fideszes vezetéssel?
Gusztáv: főleg, hogy az üzleti notikra meg nem is raknak HDMI kimenetet...
ezért is nem értem, miért kellett volna rá HDMI.
viszont a LAN azért nem csak a kényelmes telepítéshez jó... ha nem offline dolgozol a géppel, hanem szervereket is használsz nagyobb adatmennyiségeket mozgatva, akkor azért hasznos tud lenni. -
-
Reinhardt
őstag
válasz
Kilobeat #114 üzenetére
A bena kinezet csak az egyik. Mi tortenik ha mar megszoktad, es nem ovod mint egy himes tojast? Rapakolsz vmit es eltorik? Vagy mi lesz vele egy full kitomott hatizsakban?
Ettol fuggetlenul ha a tesztek alapjan jo lesz akkor veszek egyetUSB Ethernet Adaptert mar eleg olcson hozzad vagnak, nem kell a dokkolo, es szerintem jo, hogy nem ronditja az oszkepet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest