- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
DokMordokk #43 üzenetére
két dologban tévedsz:
1. nem a Microsoft perel.
2. a Microsoft keresője kerek egy(!) évvel a Google után látott napvilágot és nem Bing néven.ja, ez három.
-
moonman
titán
"mi is az a dolog amiért most a Microsoft kártérítést követel?"
idézet magamtól: "meglepődnél, hogy hányan vannak, akik csak a címet és esetleg a bevezető két sort olvassák el és máris jönnek kommentelni"
-
moonman
titán
nem pereltek be senkit a duplaklikk miatt, hagyjuk már ezt a fasságot.
"Patent No. 6,727,830 covers "a method and system for extending the functionality of application buttons on a limited resource computing device." It includes such things as determining the length of time and how often an application button has been pressed in order to determine whether an application should be launched, a document opened or saved, or voice recording started or stopped."
-
moonman
titán
válasz
dajkopali #13 üzenetére
én csak azt mondom, hogy fölöslegesen provokatívak és vitakeltők a címek, és több esetben semmi közük a témához, ez pedig nem tetszik. erre a legjobb példa ez az Intel-Google párhuzam. rákattintok, elolvasom és utána nem értem a címet.
itt is elég lett volna szerintem egy fél mondatban megemlíteni, hogy egyébként a Microsoft egykori társalapítója, mert az MS a perekben nem vesz részt, és Allen is saját cége nevében ügyködik. meglepődnél, hogy hányan vannak, akik csak a címet és esetleg a bevezető két sort olvassák el és máris jönnek kommentelni. de hát nem én írom a cikkeket, itt csak kiritikus tömeg vagyok.
-
moonman
titán
válasz
Sweet Lou 6 #9 üzenetére
nem a Microsofte csak partnerek. de igen, nagyon durvan elszalltak a cimekkel...
-
moonman
titán
csak tudnam, mi a tok koze van ehhez a Microsoftnak, hogy a cimben is ki kelljen irni. meghogy ti nem szeretitek a flame-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged