- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Október 25 lesz.
-
judas13
addikt
Elvileg 10 nap mar csak es semmi erdemi kiszivargott video, egyebek azon az egyen kivul ahol a hatlapot kezzel nyitjak,zarjak...nagyon kivancsi leszek erre a megoldasra meg mondjuk meg az arara(is).
-
Mr.Silkó
veterán
"(...) a Xiaomi is a teljes hátlapi kameraegység mozgatását vállalta be, nem csak az előlapi kamerát motorizálták."
Jobban örülnék, ha a Vivo Nex féle megoldás terjedne el inkább, nekem az sokkal szimpatikusabb és talán kevésbé is sérülékeny, elég, ha megnézzük a YouTube-os mini teszteket róla.
-
hardline
senior tag
Mi Mix 3 október 15, Oneplus 6T október 17. Jó kis hónap közepe elé nézünk.
-
Na erre kíváncsi vagyok!
Várjuk! -
judas13
addikt
válasz
Juhaszatti #10 üzenetére
- Elvileg a kiszivárgott hírek szerint - csak fiziailag mozgatod a hátlapot, nem tudom elhinni, hogy az Oppo féle folyton csúsztatós megoldást alkalmaznák. Az számoma is lehetetlen megoldás lenne úgy.
-
Juhaszatti
addikt
Ha lesz ujjlenyomatolvasó, akkor szerintem sem gond. De ha kizárólag a selfiekamerával lesz feloldható, és folyton csúsztatgatni kell mint az Oppot, akkor felejtős.
Vagy marad a kódbepötyögős, jelkódos megoldás, annak akinek van kedve éveket visszalépni az időben.
Bízzunk benne hogy itt meghagyják az ujjlenyomatot. -
Wesder
titán
Na, ha csak a selfie miatt kell lehúzni, akkor ez a tökéletes telefon szàmomra, mert nem selfie-zek.
-
Maxxy10
addikt
Evrol evre ugyan annyi telefon jelenik meg? Vagy ez a szam folyamatosan novekszik?
-
Zsoleszhun
addikt
Az 5G tesztre leszek kiváncsi, Szingapúrba már ki lehetne próbálni
-
Prof_Entel
csendes tag
Lesz mit olvasni..
-
DraXoN
addikt
a hírben meg note9 reklám ...
-
Nah legalább munka közben lesz mit olvasnom/néznem...
Kíváncsi leszek a mi mix 3-ra bár nekem elsőre ez a csúszkáltatásos szar nem annyira jön be... -
Saccco
nagyúr
Szió.
-
zozzo72
aktív tag
Gigászok csatája.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egymásra licitálnak a gyártók, mindenki októberben szeretne bemutatni valami fontosat, az LG-hez, a Google-höz, a Huaweihez és a Razerhez a Xiaomi is csatlakozott egy dátummal.
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest