- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceree
senior tag
válasz
SpongyaBob #86 üzenetére
Az OTP elegge elore tart a simple-el, igy az szerintem is kis esellyel indul, de ugy velem lesz bank boseggel, aki raugrik a lehetosegre, foleg azok kozul ahol meg nincs droidos fizetesi megoldasuk.
Akinek van, annak sem biztos, hogy hosszutavon olcsobb lesz majd uzemeltetni a sajatot, mint implementalni a gpay-t, de erre nincs ralatasom, csak otletelek.
-
joey04
titán
válasz
SpongyaBob #63 üzenetére
Én a legtöbb helyen azt tapasztalom, hogy a vágott lyukon ki van rakva a terminál, így mindent egyszerű érinteni.
-
ilor14
tag
válasz
SpongyaBob #63 üzenetére
Kivéve iPhone-nal, face ID-t sem használhatsz, muszáj a jelszót beütni
Órán még így is kényelmesebb, csak kétszer megnyomod az oldalán a gombot és fizethetsz. -
ztoldy
senior tag
válasz
SpongyaBob #54 üzenetére
Én már jártam úgy többször Spar, Penny esetén, hogy nem ment telefonnal a fizetés 2-3-szori próbálkozásra sem. Mindig cless hibát dobott. Emiatt kártya mindig van nálam.
-
Yeffy
veterán
válasz
SpongyaBob #9 üzenetére
bennem van egy egeszseges
paranoia, meg nem is szoktam minennap hasznalni, nem nagy kaland a ki-be kapcs, 2 erintes.
de ki hogy van vele nyilvan. -
Saccco
nagyúr
válasz
SpongyaBob #9 üzenetére
Nekem az alkalmazás indítása kapcsolja, bezárom kikapcsolja. (Samsung Routines)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Revolut
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest