- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Várom már az első WP8-as Nokiákat és azt, hogy mik lesznek a valós különbségek a 7.8 és a 8 között. Aki nem akar villogni annak valszeg a 7.8 is tökéletesen megfelel majd.
-
NGA
addikt
válasz hallerlaller #31 üzenetére
Nekem igy is megfelel a 7.5, egyedül a skype fusson a háttérben. Ennyi az összes igényem. A kezdőképernyő dolog nem kell, a driveot felraktam, navigont is, igy minden heppi. Tetszik a rendszer, max az előlapi kamera hiánya zavar, de a sok okos ellendrukker azt mondta, hogy fillérekért lehet majd lumia 900-ast venni, arra fogok váltani :-D
-
Воланд
titán
válasz hallerlaller #31 üzenetére
sokmillios kerdes. ha tobb lesz benne, mint az uj start kepernyo, akkor siman elkepzelheto.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Cyberpunk
félisten
Ha nem lesz 8-as rá, akkor ki veszi ezeket majd most?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
NGA
addikt
válasz hallerlaller #25 üzenetére
Erre még nincs hivatalos kijelentés, igy csak találgatsz te is. Ne kezdjük azt, amit a wp8-al elölről.
-
Fkris
őstag
válasz hallerlaller #7 üzenetére
Attól azért még messze vagyunk, lévén 2 db szoft. verzio marad (hivatalosan, namost aki nem frissít a törés/egyébb miatt, az nem számít), és 2db az nem töredezettség, ha engem kérdezel
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
prolad
addikt
Ez a minimum,hogy támogatják a jelenlegi modelljeiket.
-
ESP23
senior tag
A Nokia már a honlapjukon reklámozza az új frissítést, de még az én 710-re nincs új szoftver,de gondolom jön hamarosan.
-
pszili8
aktív tag
Ez jó hír,a hívás kényelmes némítása nemtom mit takar,ha megnyomom a lezáró gombot némítja,nekem ez elég kényelmes A kijelzővel lefelé fordításra gondolnak?
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Воланд
titán
-
Apika
addikt
Nem meglepő ez a Nokiától a jelenlegi helyzetében. Hiszen ha nem támogatná, akkor saját maga alatt vágná a fát...
-
Pete55555
addikt
válasz hallerlaller #7 üzenetére
+1 Alakulnak itt a dolgok
BTW a WP8 kezd szimpatikus lenni......Szeretem leracsniztatni...
-
-
Milo629
aktív tag
Azért XDA-n is alakulnak a dolgok, kíváncsi leszek meddig jutnak el...
Ha valakit érdekelnének:
Nokia Lumia 710 downloader —— One key tool for flashing custom ROMs
Noob Guide to Unlock 710 in Windows
DEV ONLY - NAND access + Full Unlock for Lumia 710 & 800
Custom ROM:
[Custom ROM] RainbowMod for Lumia 710
Maga a szekció:
Lumia 710/800 Windows Phone DevelopmentHozzáértőkre lennék kíváncsi, hogy ezek mekkora előrelépések?
-
(An)Dante
őstag
válasz littlelion21 #6 üzenetére
Azon már eleve elérhető volt a Tango miatt, mint ahogy a netmegosztás is.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
hallerlaller
addikt
fragmentáció?
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
littlelion21
addikt
"a bejövő hívások kényelmes némításához" is kevés a RAM, vagy a Lumia 610 miért nem kapja meg?
-
Alwares
aktív tag
Az azért kétlem hogy idővel ne mókolnám majd rá a HD7-re is a 7.8-at, ha naadjisten ne jönne rá
-
JR.CSé
senior tag
Ez a cikk most lehet hogy olaj lesz a tűzre.
Bocsi az offért
"A lényeg lényege lényegében lényegtelen mert a definíció szubjektivitása annyira dekurbinált h nem fér össze a valóság egzisztanciájával."
-
Joe92
csendes tag
Ennek én örülök, nekem meg is felelne, ezért is keresek még mindig eladó lumia 710-et.
.,,a telefonon tárolt fájlok streaming-alapú megosztását is lehetővé teszi" - ez mit jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Digitális Állampolgárság Program
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...