- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetr86
tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mikor lesz kapható itthon a termék? Köszi.
-
gabor907
tag
egy jó árazással a tökéletes wp-s telefon lehet.
-
Воланд
titán
válasz
Latitude1023 #71 üzenetére
nincs.
-
Latitude1023
csendes tag
Lehet figyelmetlen vagyok, de arról van hir, hogy mikor jelenik meg a 830?
-
halkow
őstag
válasz
BulletBill27 #68 üzenetére
nekem is főleg a boltban mikor nézegettem anno, ez valami kamu lehet nem jellemző a ms-re ez a túlzott szögletesség
-
BulletBill27
aktív tag
A 820 jobban bejött annak idején, ez egy picit csúnyácskának tűnik nekem.
-
Egy jó árazással vevő lennék rá. Mint első wp telom.
-
batai15
félisten
válasz
sz.balazs.95 #65 üzenetére
na ja+
-
-
CrAck69
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #56 üzenetére
Pont az XXL-ék nem "sufni gsm" bolt
-
batai15
félisten
Nekem találták ki, már ha jó árba lesz.
-
halkow
őstag
Érdekes design a kamera rész kissé a 1020-ast idézi ,vagy lehet valaki csak szórakozik egy jó képszerkesztővel simán lehet ilyet csinálni
-
Lomha 8V
addikt
Nokiás ismerősök 90%-a nem is hallott az egész felvásárlásról semmit.
-
-
ESP23
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #49 üzenetére
A legtöbb helyen már megkapod 100-120 között, még mindig jobban jársz mint én, nem bírtam várni és megvettem 180-ért a Telekomtól.
Az a vicces hogy miután a 930-as megérkezett hozzájuk, a 1020-ast ki is lökték a listából, már nem kapható náluk. -
razzorr
őstag
A 730 jönne már...
-
-
janeszgol
félisten
De tök durva, hogy van egy kép egy hátlapról (még a cikk is tele van feltételezésekkel, csoda, hogy a cikkíró a nevét nem idézőjelben írta) és már vannak, akiknek tetszik a telefon.
Srácok, ennél legyen már szakmaibb a fórum!Oké el van hintve pár apróság (13mp kamera, 4,5 inch kijelző), de ezek semmit mondó információk.
-
ESP23
senior tag
válasz
Quasi_modo #47 üzenetére
Tesómnak is ez a problémája a 925-sel, folyamatosan a kamerán van az ujja amikor használja, nem győzi tisztítani, pedig azon nem olyan nagy a dudor mint a 1020-son.
-
-
azopi74
addikt
"Én olyan 120e körül tippelem, a 820 is ott kezdett "
De eddig idén az a tendencia, hogy minden az előző generációs modell ára alatt nyit egy teljes árkategóriával, vagy még lejjebb
Vagyis mintha egyel eltolták volna lefelé az egész termékpalettát.
(Lásd 930 820 árban nyitott, 630 520 ára alatt) és szerintem idén a McLaren fog kezdeni majd olyasmi áron, mint anno a 920.Ez szerintem olyasmi árban nyit majd, mint anno a 720.
-
ESP23
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #45 üzenetére
Engemet sem zavar, csak arra szoktam figyelni hogy a kamera lencsét ne fogdossam össze.
-
-
ESP23
senior tag
válasz
gyurkikrisz #43 üzenetére
Egyáltalán nem "orrnehéz" a készülék, viszont a kamera elhelyezése miatt, egyes esetekben igen kényelmetlen tud lenni a fogása.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Quasi_modo #42 üzenetére
Ha nekem most egy 1020 lenne a kezemben, akkor éppen a kamera helyen lenne az ujjam, és zvarná a fogásban. Illetve gondolom az optika miatt orrnehéz a telefon.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #40 üzenetére
Max a kinézeten, ha valakit zavar. De nem az ergonómián.
-
válasz
gyurkikrisz #40 üzenetére
ja azt hittem a vastagságát kifogásoltad
akkor én értettem félre, bocsi.
de mondjuk ez ízlés dolga. nekem pl. tetszik ez a kialakítás.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
sz.balazs.95 #38 üzenetére
Méretekről nem volt szó, csak arról hogy ront az ergonómián.
-
ESP23
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #21 üzenetére
Egy szóval nem állítottam hogy de
, arra céloztam hogy addig amíg a Nokia felirat ott virít a készülékeken addig meg fogják venni.
A wp-t a Nokia juttatta el arra a szintre ahol jelenleg tart, nem lenne bölcs döntés elhagyni ezt a jól bejáratott és igen ismert márkát, de nem ez lenne az első olyan rossz döntés amit az MS hozott. -
válasz
gyurkikrisz #33 üzenetére
És azt így szemből hogy állapítod meg, hogy mekkora a dudor?
Ha az árnyékból, pontosabban mondva annak hiányából indulunk ki, akkor valószínűleg nagyon minimális dudor lesz.Sabre: az jó, mert én meg pont 820-ra szeretnék váltani.
-
Sabre
őstag
Lesz mire lecserélni a 820-at
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Quasi_modo #30 üzenetére
Mikor van egy bazi nagy dudor a hátlapon szerinten eléggé. Nem tudod letenni normáilisan az asztalra.
-
-
legiaap
félisten
Ez a kép elég fake-nek néz ki, mert elég viccesen fest az a 1020 utánzat ott a kamera körül. Egy lelkes rajongó a 930 hátlapjára rátolta az új feliratot meg azt a teliholdat azt ennyi.
Woland: hát akkor ha igaz akkor gáz
-
Simi87
senior tag
én meg bambulom fent a Talk 5H reklámot, hogy ez a Nokia tiszta kínai gagyi.
-
Воланд
titán
a legujabb hir az, hogy ezen droid lesz.
-
30z.Samu
titán
válasz
sz.balazs.95 #19 üzenetére
Nálam azért ott volt az indokok listáján az, hogy semmi bajom nem volt azokkal a Nokiákkal, amik voltak előtte.
Mint ahogy a Lumia 520-assal sincs.
-
válasz
skylinelaca #7 üzenetére
Szerintem Lumiákat inkább a WP miatt vesznek, mint a Nokia felirat miatt. Illetve más WP gyártóval szemben meg a szoftveres extrák miatt veszik, illetve a hivatalos forgalmazás miatt.
Ami meg a másik: Azt nem értik sajnos sokan, hogy az, hogy most MS néven jön a Lumia, az semmilyen minőségromlást nem fog jelenteni, sőt, a Microsoft hardverei messziről híresek a minőségben, szóval ha ezt sikeresen átültetik a mobilokba, azzal csak nyernek a felhasználók. - Szóval aki emiatt fog váltani, az meg is érdemli.
-
Zoja™
őstag
Szerintem azért egy ici-picit befolyásolja egy alvállalkozó működését egy tulajdonos váltás.
A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy a Nokia Care is a Microsoft égisze alatt működik tovább, csak Isten ne adja, hogy a régebbi típusú nokiák garancia időn túli javítását kihúzzák a szolgáltatások listájáról. -
törölt tag
Engem is az ár érdekel. 13MP-s PW kamera mellé nem hiszem hogy vállalhatatlan hardver kerül. Csak legyen Glance Screen és meg van a következő telefonom
-
Gusztáv
addikt
Én csak azért szoktam nézni a szolgáltatói árazást, mert 1-2 hónap múlva függetlenül olcsóbban megkapod, mint amennyiért a szolgáltató adja. De a független ár is 180e-ről nyitott, szeptemberre lesz ez 150e is.
Nem tudom, hogy itthon van e olyan Nokia Care, ami ténylegesen a Nokia tulajdona volt. Tudtommal csak le vannak szerződve a Nokiával, ezt meg a tulajdonosváltás nem hinném, hogy befolyásolja.
-
Zoja™
őstag
válasz
gyurkikrisz #12 üzenetére
Miért kellene újragondolnom?
Nem kész tényként közöltem, hogy bezárják, hanem kérdést fogalmaztam meg.
Viszont utóbbira is volt már példa, a Motorola is megszüntette a magyarországi értékesítést és szervizt még a Google akvizíció előtt, egyszerűen kivonultak kis hazánkból. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a Motorola korántsem volt annyira jelen itthon, mint a Nokia. Viszont telefon vonalon a Nokia a jövőben csak egy darab plasztikra szitázott és licencelt név lesz a Microsofttól, kíváncsi leszek mit fognak kihozni a Nokia eddigi ,,fizikai" szolgáltatásaiból. -
babkukta
senior tag
válasz
skylinelaca #7 üzenetére
Ez pont egy köztes megoldás. Benne van a Nokia, ami sokakat csábít (=megbízhatóság - bár ez már mellékes... sajnos), és benne van a Microsoft is. Az Ms most ezzel akarja bevezetni szépen, lassacskán a márkáját, mert ha most dobnák piacra, mint Microsoft Lumia, valszeg eléggé visszataszító lenne elsőre. De így, h 2-3 év eltelik, mire kiveszik a Nokia feliratot, már beépül a köztudomásba, és fogják ismerni az emberek, össze fogják kapcsolni a Nokiával, még ha nem is ugyan az (bár majdnem). És így pár éven belül a Nokia név végleg elszáll. Rosszul csinálták, amikor nem léptek be droid frontra, ez van! Az Ms szépen lassan felemészti ezt a nevet, de ugye sietni se akar, amit 100%osan megértek
-
FireKeeper
nagyúr
a 630-at karcsúnak éreztem, valószínű ez már combosabb lesz, remélem nem szállnak el nagyon az árazásával, és ez lehet az 520-asom utódja.
-
Gusztáv
addikt
Én is az árára leszek kíváncsi, ha a 930 150e-el kezdett a Telekomnál, akkor ez vajon mennyivel fog?
-
Thaaleum
aktív tag
Remélem a kameramodul nem fog nagyon kidudorodni, mert az sokat rontana az ergonómián. Amúgy szerintem elég jónak ígérkezik.
-
skylinelaca
senior tag
Nem akarok belemenni semmilyen ideológia vitába, de szerintem rosszul teszik ,hogy elhagyják a NOKIA nevet. Ha nem lenne a Nokia név , már nem lenne Wp sem - illetve nem lenne ennyire "sikeres". (igen, tudom hogy ez fordítva is igaz.)
-
ESP23
senior tag
"Sok vásárló ugyanis még mindig a Nokia felirat láttán invesztál bele új készülékbe, hiszen a finnek brandje a mai napig rendkívül népszerű"
Ez mindig is így lesz. -
b.kov
senior tag
Ti mennyire lőnétek be a készülék árát itthon függetlenül?
(mondjuk a hardver csekély ismerete miatt elég nehézkes lehet) -
kengyel
nagyúr
Elsőre nem hangzik rosszul.
-
Magnum_
nagyúr
ez tulajdonképpen a 925 minimális módosítása, így a hátlap alapján
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Klaus Duran: 2025 dude
- One mobilszolgáltatások
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest