A Lumia 830 lehet az első Nokia by Microsoft telefon

Hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy a Microsoft miként képzeli el a Nokia márkanév kivezetését a termékekről. Eleinte valószínűleg Nokia by Microsoft felirattal ellátott készülékek kerülnek majd forgalomba, melynek első fecskéje valószínűleg a Lumia 830 lesz. A 2012-ben bemutatott Nokia Lumia 820 utódjaként szolgáló masináról most egy kép szivárgott ki az internetre, melyre a kínai Baidu kereső találatai között figyeltek fel a szemfülesebbek.

A fotó legfőbb érdekessége a már említett újfajta megnevezés, ami szépen lassan kezdi majd el tudatosítani a felhasználókban az akvizíció tényét. Sok vásárló ugyanis még mindig a Nokia felirat láttán invesztál bele új készülékbe, hiszen a finnek brandje a mai napig rendkívül népszerű. A logó azonban egy-két év múlva valószínűleg teljesen megszűnik majd, és csak a Microsoft Lumia marad meg. A Lumia 830 mindesetre még félig a Nokia márkajelzést hordozza magán, ráadásul az előzetes információk szerint középkategóriás mivoltjához képest 13 megapixeles Carl Zeiss optikával ellátott kamerát és 4,5 hüvelykes kijelzőt kap majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

  • Nokia Lumia 630 - okos folytatás

    A finnek újdonsága jól illeszkedik az elérhető árú Lumiák szériájába, hiszen szép, kellemes a tudása, ár/érték aránya pedig elődeinél is jobb.

  • Nokia Lumia 525 - RAM-bó’ jobb, mint Rambo

    Frissült a legolcsóbb Lumia, az 525-ös azonban nem sokban tér el elődjétől, viszont továbbra is jó áron kelleti magát, ez is lesz olyan sikeres, mint az 520-as.

  • Nokia Lumia 1520 - ablak-zsiráf

    Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.

  • Nokia Lumia 1020 - fényképesztő

    Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.

Hirdetés