- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
Ja mert csak ezen múlik, bocsi
Veszek egy zowiet és tali lanon akkor, nem tudtam.
Voltam pro Apexben (külföldi csapat, fizetés), Magyarország legjobb eredménye van mögöttem VB-n, de ehhez nem csak a periféria kellett hanem a skill is, a hozzáállás, a beletett órák és a lemondás minden másról. Meg sok más.
Attól még szarabb lesz az egér amit használnak mint amit mi "perifériasznobok" szeretünk, de lényegtelen, mert mint említettem a többi játék topjai, ahol nem promo termékkel és nem 1000 éves berögzülésekkel vásárolnak új, jobb termékeket használnak, mint amiket felsoroltam pl.
-
Csandi
őstag
Értő olvasás: Mondom NEM Xlite V2 Mini, hanem X2 Mini
Csgosok boomerek, és/vagy promo terméket használnak, mindenki berögzülten Zowiekat használ pedig azok nehezek, és szarok a görgőik.
Nézz át Valorantra, Apexre, vagy akármi másra. G-wolves, Superlight, Pulsar, Finalmouse, ezekkel játszanak.
De amúgy köszi a linket, mintha nem tudnám miket használnakÉn is versenyeztem sokáig, és amelyik fps-el játszom azzal a legmagasabb rankban.
-
Csandi
őstag
Nope, ugyanazokat a nézetek vallom gaming egér téren mint ő. Ezért is vettem a most frissen megjelent Pulsar X2 Mini-ből egyet
(Nem az Xlite V2 Mini, hanem X2 Mini)
Legyen könnyű minél inkább, jó kapcsolók, jó forma (ez szubjektív), jó gyári talpak, épp aktuális piacvezető szenzor. Ennyit kell tudnia egy gaming egérnek, no sallang.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest