- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
Ja mert csak ezen múlik, bocsi
Veszek egy zowiet és tali lanon akkor, nem tudtam.
Voltam pro Apexben (külföldi csapat, fizetés), Magyarország legjobb eredménye van mögöttem VB-n, de ehhez nem csak a periféria kellett hanem a skill is, a hozzáállás, a beletett órák és a lemondás minden másról. Meg sok más.
Attól még szarabb lesz az egér amit használnak mint amit mi "perifériasznobok" szeretünk, de lényegtelen, mert mint említettem a többi játék topjai, ahol nem promo termékkel és nem 1000 éves berögzülésekkel vásárolnak új, jobb termékeket használnak, mint amiket felsoroltam pl.
-
Csandi
őstag
Értő olvasás: Mondom NEM Xlite V2 Mini, hanem X2 Mini
Csgosok boomerek, és/vagy promo terméket használnak, mindenki berögzülten Zowiekat használ pedig azok nehezek, és szarok a görgőik.
Nézz át Valorantra, Apexre, vagy akármi másra. G-wolves, Superlight, Pulsar, Finalmouse, ezekkel játszanak.
De amúgy köszi a linket, mintha nem tudnám miket használnakÉn is versenyeztem sokáig, és amelyik fps-el játszom azzal a legmagasabb rankban.
-
Csandi
őstag
Nope, ugyanazokat a nézetek vallom gaming egér téren mint ő. Ezért is vettem a most frissen megjelent Pulsar X2 Mini-ből egyet
(Nem az Xlite V2 Mini, hanem X2 Mini)
Legyen könnyű minél inkább, jó kapcsolók, jó forma (ez szubjektív), jó gyári talpak, épp aktuális piacvezető szenzor. Ennyit kell tudnia egy gaming egérnek, no sallang.
-
Csandi
őstag
válasz
CptAdamica #43 üzenetére
És milyen igaza is van minden állításával az egeres topikban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest