- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
válasz
Tigerclaw #55 üzenetére
"az OEM gyártók szintén 9x százalékos mértékben Intel megoldásokat preferálnak. "
Na ez az, arra gondolok hogy az oem gyártó szakemberei biztos jobban értenek hozzá mint például én, aki nem látok semmi érvet az Intel mellett, meg gondolom az IT boltosok is figyelik a piacot ha egyszer az a dolguk...
-
kilua
senior tag
1: Szóval az Intel procik az elavult 14nm architektúra miatt lassabbak, tele vannak súlyos biztonsági résekkel
2: "Az intel értékesítési rekordot döntött most is"
A két dolognak szerintem ki kellene zárnia egymást, az emberek ennyire megszokásból vásárolnak márkát, vagy én nem értek valamit, és nem az a hülye aki ma inteles gépet vesz?
Szerintem az utóbbi, mert egy számítógép alkatrész nem egy divatmárka szerintem (lásd 3DFX amint elavult a másikhoz képest senki sem vette és vége is lett, itt gondolom a hírekkel ellentétben nem az a helyzet)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I3-10100 / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest