- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16939776 #134 üzenetére
Ráadásul valszeg az ára is egész barátságos lesz hedt-hez képest! Lehet, a gamereket szép lassan -de egyre erősebben- az LGA 2066 felé akarják terelgetni?
Mondjuk a jövendő AAA játékoknak kellene is ez a platform, van egy olyan érzésem (pl. Star Citizen). Kíváncsi voltam, rákerestem, talán egyeseknek már unalmas is, de nézzétek a képeket, meg amiket megjelöltem rajtuk!Biztosan limitál az api is, de ezekkel az eredményekkel nehéz vitatkozni szerintem. Lenne igény a 8 normális magra, és már korábban is volt, csak egyelőre nem feltűnő a cpu-erő hiánya, hiszen a legmegterhelőbb játékok esetén is megvan nem csak a 60, de a 90 fps is minimumban. Mégis látszik, hogy hiányzik némi számítási teljesítmény egy 4/8-as csúcs i7-nek is 4,5GHz-en!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 1 / 2
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest