- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
Igazából ha ez van ezért sírunk, ha az van azért. Akkor azért sírtunk mert 2 év alatt használhatatlan lett a 2-300e Ft-os PC-nk. Én csak örülök h időtállóbb lett a teljesítmény. Ennél rosszabb ne legyen. Eljutottunk oda h fullhd már nem pixeles és ezt kiszolgálja egy gép az esetemben pl 7 éve.
Ok, egyszer cseréltem VGA-t, egyszer bővítettem ramot, de ezt megúsztam kb 100e Ft-ból.
-
Formaster
addikt
Erről van szó. Elkölthetnék 1-1500 eurót új platformra, de miben is profitálnék belőle? Kiszolgál a first gen i7? Ki! Megvan az új címekkel is a fix 60 fps? Meg! Tudok realtime vágni vele? Simán! Nyernék renderben 40%-ot? Puff... Akkor vehetnék egy használt workstationt 400 euroért, amivel hozok 1300 render pontot cinebenchben. Erről van szó, de így is a mindennapokban 30%-ban használ ki az ember egy ilyen erőt, már aki nem gépen dolgozik és zombul napi 12 órában.
Nem mondom a 4k világában valszeg elgondolkodnék, de megint csak ott tartok h megéri 4k-ra ugrani? Még nem. Majd ha a 4k jobban kiforr, akkor elgondolkodok egy platform váltason.
-
Formaster
addikt
válasz
elfelejtette #164 üzenetére
Az a baj h azt sem veszik figyelembe h csak a magyar fizetés nem változik, a nyugati viszont emelkedik. Ezáltal a fejlesztők is többe kerülnek. Ráadásul egyszerre több féle processzort is kell fejleszteni, nem úgy mint 10-15 éve.
-
Formaster
addikt
válasz
Lacccca87 #161 üzenetére
Én nem mondo.m h nincs haladás, csak piszok lassú. 7 év alatt odáig jutottunk h még mindig eszembe sem jut cserélni. Miért tenném? Pár watt miatt? Vagy mondjuk mert a 7700k-val 5Ghz felett is járhatnék? Hát nekem ez nem ér meg 3-400 ezer forintot. Semmivel sem lennék előrébb, csak azzal h a renderelésem lemenne 40 perc helyett 30 alatt. Vagy pár fps-t nyernék, esetleg 200Ft villanyszámlát. Ha úgy érezném akadályozva vagyok, pl nem tud realtime videót vágni, vagy nem fut a kedvenc game-em szó nélkül beruháznék, de ekkora hátrányról nem beszélünk. Sztem még min 2 évet beletolok ebbe a konfigba, de ha 3at, akkor 10 évig húzta. Nekem is fura ezt kimondani a számtech világában, de ez az egyeduralom eredménye. Pro/kontra nincs akkora fejlődés h megérje váltanom. Egyenlőre...
-
Formaster
addikt
válasz
Lacccca87 #159 üzenetére
A fogyasztás 110w környéke lehet, de nem izgat, az csak 100%-on ennyi. Ha renderelek arra az 1-2 órára hetente nem számít. Idle nem eszik ennyit. 4 szálon megugorja ez a proci a 4.5Ghz-et is, de annyira már nem izgat, nem minden az órajel körül forog. Tudom, összességében a procim 2.5GT/s-et tud, a 3770 meg mondjuk 5-öt, a 7700 meg 8-at és akkor még indul ott is az órajel tuning, de összességében azért mégsem rossz érzés, hogy a benchben lehajtja a 3770-et. Picit finomítottam még a beállításokon, mert volt még ott tartalék
-
Formaster
addikt
válasz
Depression #157 üzenetére
Ezt nem értem. Miért nem jó ha kapsz egy i5 áráért egy 3770-t, ami majdnem hozza a 7770 szintjét?
Én ezért nem váltok... A 7 éves i7-es procimmal szinte hozom a 3770 szintet, ami meg majdnem 7770.
-
Formaster
addikt
Én még mindig pont elvagyok a 2.gen i7-el. Renderelésre is pont elég. 4.1Ghz-et tud 24/7-ben, ez ma még kielégítö, sőt lehet h még 2 genig meg sem fordul a fejemben a váltás, hacsak nem lesz indokolt valamiért.
Akik a 6700k-t váltják 7700k-ra azok csak a státusz szimbólum miatt csinálják. Legújabb, legjobb, legdrágább... ahhoz azért drága sport ez.
-
Formaster
addikt
Ez komoly??? Szerintem nem merik meglépni, csak riogatják a népet.
-
Formaster
addikt
Én arra leszek kíváncsi mikor kukázzák az i3/5/7 családot. Mióta is megy? 2006/7? Sztem max 2020ig lesz piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest