- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rossz, de akkor már inkább egy Akasa Cypher ST
-
Solten
őstag
A VT01 jobban tetszik, kicsivel kisebb - elegansabb.
-
SkS7891
tag
Szerintem az asrock ház szabvány stx kuckó, tehát akármilyen stx lapot tehetsz bele. Amúgy 1151 stx alaplapba tehetsz bármilyen procit, akár egy i7-et is(+ valami combosabb low profile huto). Az meg proci lesz még sokáig. Inkább az igp az ami elfogyhat egy ilyen gépben, mert dvga az nem opció.
-
Zalanius
tag
Volt / van hozzá szerencsém (Asrock barebone + P4560), és bizony lazán megoldja a gyári cooler. BIOS-ban silentre állítva és jól megdolgoztatva se karcolt bele a veszélyesen meleg zónába. És ha nem erőlködik a cpu egyfolytában, hanem iroda / net / médialejátszás stb. a feladat, akkor ez egy igencsak csendes szerkenytű. Némileg komolyabb performanszra képes, mint a Kabini, amit írtál, persze drágább is.
-
R3wind
csendes tag
Köszi. Az Asrock féle megoldásról tudtam, tetszik is. Egy a gond és amennyiben jól sejtem, az alaplapot nem lehet csak úgy cserélgetni. Viszont így külön meg már sokkal érdekesebb számomra a téma. Na nem mintha sorba döglenének be nálam a dolgok. 7-8 évet általában minden alkatrész kibír, addigra meg bőven elavult lenne az Asrock megoldása. Lehet végül az lesz, de hátha lesz valami külön is még ebből az STX platformból.
-
ViZion
félisten
Kicsit aggódva kattintottam, mert ezek amilyen kicsik, olyan marha drágák szoktak lenni. Ez meg nem is "noname", szal. sokkolt, h ennyire normális ára van. Biztos nem elírás?
-
R3wind
csendes tag
Nagyon szép, nagyon jó, be is vállalnám. Egy gondom van, magyar honban még nem találkoztam STX alaplappal. Valaki, bárki, tud mutatni nekem ehhez a kuckóhoz?
-
SkS7891
tag
Ezekben az STX házakba nem megy dvga.
Ha nem lenne már nekem egy ITX konfigom, akkor lehet építenék egy STX 1151-et egy Pentium G4560 ( 4 szál )-val.
A Pentium G4560 54W-os hőjét szerintem még a gyári cooler is megoldja.Amit most használok:
ASRock AM1H-ITX
chieftec IX-01B-OP
AMD AM1 5350
2*2 CL7 1600MHz ramTökéletes TV mellé netezős, letöltő, seed-elő, filmező gépnek. Hűtőnek meg rádobtam egy ZALMAN VF700-at.
-
MZperX75
addikt
Próbálkoztam kis MiniITX-házas kuckókkal,egy 3 évig.
Az első bár ezt csak Brazos E-350-el. 65W-os Laptop táppal.
A 2.-ban már rendes 250W Táp volt és egy LlanoA6-3500,majd egy LanoA8-3820-ast,késöbbA8-3870K-t már nem bírt hűtéssel.Jók ezek a kis házak,de szenvedés praktikai okok miatt,hűtés dVGA-val még nagyobb a cumi.
Rendes nagy ház kell,ha csúnya az sem baj amúgy sem szeretem nézegetni,el van dugva ,így sokkal halkabb ,és olyan mint ha nem lenne,és egy olcsóbb is megteszi.
Persze ez csak az én véleményem..(kis teszt a második kuckóban régi logaut-om AMD A8-3820 X4 V2.6Ghz 65W TDP)
-
-=MrLF=-
senior tag
Nem, az alaplapokon van tápcsati is pl.: [ASUS H110S1], 19V, 120W adapter (notebook tápegység) kell hozzá.
-
SkS7891
tag
Ha jól tudom a legtöbb stx alaplap külső tapos (laptop adapter).
-
F e Z o
veterán
Paneltáppal megy?
-
Nagyon szép az az előlapi csík!
-
-=MrLF=-
senior tag
Ahová nem kell külön GPU oda tökéletes megoldás, jó kis ház.
-
Jó ajánlat ennyiért.
-
Chp
őstag
Nagyon korrekt ára van szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest