- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
lvb
aktív tag
Ha tunningban tudja nagyjából ugyanazt mint az SB, és a kihozatalban is tudja azt, amit az SB -vel - nekem itt vannak kétségeim -, akkor az INTEL alapvetően elégedett lehet. Főleg, ha a tartóssága is megfelelő lesz a processzornak.
Természetesen én is többet vártam az Ivy-től. Főleg az nem tetszik, hogy úgy tűnik nem lesz 8 magos verzió LGA2011-be (Legalábbis mostanában biztos nem, pedig az LGA1366-os rendszert ilyenre akartam lecserélni.).
-
lvb
aktív tag
Ha a fogyasztás csökken, a hőtermelés is csökken. Ebben az esetben a probléma "csupán" annyi, hogy a processzor lassabban tudja leadnia megtermelt hőmennyiséget, mint a nagyobb felületű SB.
Többen is írták, hogy a laptopoknál gond lehet. Mivel a laptopoknál nincs tuning, ezért oda miért is kellene komolyabb hűtés? (Mivel a TDP nem változik, vagy csökken, a laptop burkolata nem lesz melegebb egy estlegesen 10 fokkal melegebb procitól sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest