- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Valahol elvesztetted a fonalat, de segáz lesz ez még rosszabb is.
Teljesen másról írogatok én itten, de ne zavarjon, mondjuk nem Te vagy az első aki valamilyen oknál fogva nem tudja értelmezni a soraimat, pedig elég világosan fogalmaztam, sőt meg is magyaráztam, ha még sem lenne az.
Mindegy, neked már nem írom le többet, meg egyébként sem írok többet, tök felesleges, kb. hatodszorra kéne leírnom ugyan azt, meguntam.Have a nice weekend...
-
DRB
senior tag
Pár dollárt? Mármint úgy érted pár (tíz/száz)milliót... gondolom. Az hogy értesítenek, nem egyenlő azzal, hogy értesülsz róla, de nem is erről volt szó, csak már teljesen elkanyarodtunk. Nekem a véleményem, és eddig is ezt mondtam, hogy előbb-utóbb fizetős lesz mindenkinek ez a szolgáltatás, az hogy kinek lesz ez meglepetés, vagy kinek lesz ebből hátránya, ha lesz, az már egy másik kérdés. Ezekkel csak egy lehetséges forgatókönyvet vázoltam fel, de hogy így is lesz azt nem állítottam. Csak annyit, hogy fizetős lesz ami most nem az, sajnos ez a tendencia(nem csak a goggle-nál!), akár ki akár mit mond.
-
DRB
senior tag
Nem abban igazol, hogy átvertek valakit, hanem abban, hogy egy ingyenes szolgáltatásból fizetős szolgáltatás lett, és túl nagy hírverést sem csináltak az ügynek, igaz nem hirtelen történt a dolog, hanem lépésről lépésre szűkítették azok körét akik ingyen vehetik igénybe, sőt a már meglévő felhasználóknak nem változott semmi(pillanatnyilag), ez tény. De mi a garancia, hogy nem is fog? Átverést meg egyébkén sem említettem egy szóval sem, csak annyit írtam, hogy ha nem figyel rendesen oda az ember, akkor könnyen úgy járhat, mint ahogy a #9-ben leírt példámban az autótulaj. Csak hogy még érthetőbb legyen, itt egy aktuális példa: „ma” még ingyen parkolsz Bp. harmadik kerületében, „holnap” már fizetősen, aki nem figyel(mondjuk külföldön van több hónapig, a kocsi meg otthon áll (még)szabályosan a ház előtt) megbüntetik, bilincselik verdát, netán elszállítják stb., aztán csak akkor kapod vissza ha fizetsz. Egyébként a korábbi példát sem kitaláltam, de ez most nem érdekes. Igazából itt semmilyen érdek nem érvényesül, kivéve természetesen a google-ét, szóval ha úgy alakul, szívbaj nélkül meglépnek bármit, olyat is ami hátrányos a felhasználónak, sőt, talán valaki még pórul is jár, csak meglegyen a profit. Ekörül forog a világ, nem csak most a múltban is így volt, de mostanában nagyon, ezek a folyamatok igazolnak engem, és a google miért lenne ez alól kivétel.
-
DRB
senior tag
Erőltetett a példa avagy sem, pont így működik, meg pontosan leírja mire gondolok, és semmi olyan nincs benne ami ne történne meg napi szinten.
Egyébként abban igazad van, hogy a google útjai kifürkészhetetlenek, így simán tévedhetek is, na akkor majd kapsz egy jó nagy korsó sört. Csak ezzel van egy kis gáz, ha valaki olyasmit mond, hogy valami soha nem fog megtörténni, annak végtelen ideig kell várnia, hogy „kiderüljön”, neki van igaza, így kissé sokat kell majd várnod a sörre.
-
DRB
senior tag
„A Google a legtöbb szolgáltatást mindig is ingyen adta”
A felhő az ellen példa, nem is értem miről vitatkozunk, épp most tették fizetőssé az egyik ingyenes szolgáltatásukat(illetve egész pontosan a mostani lépés már egy korábban elkezdődött folyamat egyik mozzanata, és nem sz utolsó) .
Egyébként sem ad ingyen semmit a google, csak épp nem Te fizeted. -
DRB
senior tag
Igazából tulajdonról van itt szó, most az, hogy jelen példánkban ez adat, az csak egy dolog, de írok egy példát: Beviszi valaki egy őrzött parkolóba a verdáját(hosszútávra, mondjuk télire ott tartja, mert nincs garázsa, stb), tök ingyen van, idáig nincs is semmi gond vele. De aztán egyszer csak(ezért, azért, amazért
) fizetős lesz a szolgáltatás, természetesen tájékoztatás adnak előre, de az egyik(vagy több) ügyfél ilyen olyan okból nem, értesül a dologról, aztán megy a verdáért, mondjuk 3 hónap múlva, és közlik vele, hogy azóta fizetős a dolog, így ha el akarja vinni a kocsit fizesse ki a hátralékát. A kerékbilincses dolog(gondolom ezt nem kell bemutatni), ami igen divatos mindenhol a világban, még jobb példa, persze kicsit más mint amit leírtam. A google sem jobb, ugyan így fog eljárni, de én örülnék a legjobban ha tévednék.
-
DRB
senior tag
Mi van ma, senki nem tud olvasni? Ki beszél itt arról, hogy most lett fizetős minden, mindenkinek, régi ügyfelek, stb?
De neked is leírom: előbb utóbb egy szolgáltatás, ami a szolgáltatónak pénzébe kerül, és nem valami jótékonysági szervezetről van szó(na a google meg végképp nem az), az bizony fizetős lesz a felhasználóknak. Pont. Persze itt lehet árnyalni a dolgot, esetleg valaki más fizet helyettünk, de ennek is ára lesz, előbb-utóbb biztosan.
-
DRB
senior tag
Nézd, a jövőbe nem látok, de a tények engem igazolnak, számtalan példa van rá, a jelenből is meg a múltból is, de a cikkben leírtak is engem igazolnak, és csodálkoznék ha ezek a dolgok a jövőben fikarcnyit is megváltoznának. De ezt, szerintem, Te is tudod, csak... nem is tudom, talán reménykedsz valamiben(?), bár igazad lenne. Az, hogy konkurencia mit lépne, szerintem elég egyértelmű, bizonyára meg fogják beszélni, mert aki azt hiszi, hogy nem, az megint csak valami mese imádó/hívő lehet.
Egyébként meg ha mindig tudnám előre a lottószámokat(ha jobban belegondolok, még néha se tudom, sajnos), már rég megvetem volna a goggle-t és nem lenne itt miről „vitatkozni”. -
DRB
senior tag
Nem igen olvastad el amit írtam.
Csak szólok, hogy egy eddig ingyenes szolgáltatás lett fizetős! Gondolod, hogy a többieknek, ami egyébként pénzbe kerül a Google-nek, nem lesz fizetős előbb-utóbb? Te még bizonyára hiszel a mesékben... Egyébként meg arra hívtam fel a figyelmet, hogy szemmel kell tartani őket, mert amikor majd bevezetik, hogy fizetős a szolgáltatást mindenkinek(mert befogják, az tuti), aki nem tájékozódik az majd jól meglepődik, és egy szóval sem mondtam hogy bárkinek is elveszett volna valamije(majd fog, ha nem fizet). De ha elolvastad volna rendesen, amit írtam, akkor értenéd is, valószínű. -
DRB
senior tag
Jaja, nyilvánvaló volt ez már az elején is, legalább is nekem. Egyszer csak, valószínű minimális előretájékoztatás/bejelentés után(amit persze szinte senki nem vesz majd észre, kb. „apró betűs rész” szindróma), nem fogják elérni a zemberek a cuccaikat, hacsak nem fizetnek(jó sokat). Szerintem lesznek páran akiknek elúszik a családi fotóalbum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged