- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
Végig olvastam az összes hozzászólásod és végig csak annyit szajkózol, hogy fizetőssé tették az egyik ingyenes szolgáltatásukat és majd mindenki így jár fizetőssé válik minden ami ingyenes. Konkrétan semmit nem mondtál.
Különben amikor az embernek olyan érzése van, hogy rajta kívül mindenki hülye akkor valószínűleg vele van a baj.
Peace and have a nice weekend.
-
hakosh
tag
Ha fizetőssé tenné a régi felhasználóknak is a Google, ráadásul olyan módon, ahogy azt elképzeled, azzal csak maguknak ártanának. 1) most is keres rajtuk a reklámok miatt, ha lelépnek, nem fog 2) a felhasználók nagy része valamelyik konkuresnél kötne ki (legrosszabb esetben a Microsoftnál) 3) valószínűleg nagyon sokan be is perelnék a Google-t ezért a módszerért. Miért lenne az jó, ha ezekért cserébe keresnének egy alkalommal némi pénzt?
-
edward2
addikt
Te most mitől is félsz valójában? Az apps az cégeknek készült szolgáltatás ahol valószínűleg több email pörög mint a normális embereknél továbbá nagyobb tárhelyet biztosítanak saját domainnel stb. Teljesen más mint az alap gmail ugyebár.
Namost ezért fizetni kell. Ráadásul kevesebbet mint a konkurenciánál. Ajjajj. A fejünkre dől a világ holnap ha így folytatódik.
Tényleg mi is a probléma most, mert én totál nem értem.
-
hakosh
tag
A legjelentéktelenebb szolgáltatás leállítása előtt is hónapokkal figyelmeztetik az embereket, ráadásul elég gyakran. Apps felhasználóként erről is kaptam emailt, pedig nem is érint. Nem fog ilyen sunyi trükkel a Microsoft karjaiba lökni nagyon sok felhasználót, hogy keressen pár dollárt. Másrészt pedig a nem fizető felhasználókon is keres a Google, hiszen az ingyenes Apps nem reklámmentes.
-
Jester01
veterán
Én elolvastam a #2 hozzászólásod ahol azt pedzegeted, hogy egyszercsak a már meglévő felhasználókat húzzák csőbe. Majd elolvastam a #6-ot is, ami szerint jelen cikk is téged igazol.
Ezekután bátorkodtam rámutatni, hogy jelen cikk arról szól, hogy csak az új felhasználóknak kell fizetni, tehát bár fizetőssé tették, de senkit nem vertek át. Tehát nem támasztja alá az általad vázolt helyzetet. A-ból nem következik B, de ettől persze még B bekövetkezhet.
-
-
kispx
addikt
A példád erőltetett volt. "A legtöbb szolgáltatását adta ingyen." (Ami magával vonzza azt, hogy nem mindegyiket.) Ez a szolgáltatást csak egyeseknek volt ingyenes, a többieknek nem. De mint a cikk írja: "A mostani döntés nem okozott meglepetést"
"nem Te fizeted."
Az adataimmal én fizetek. Csak más konvertálja át pénzzé.De mivel egyikünk sem jövőbelátó ezért erről felesleges beszélnünk. Hónapok/évek múlva visszatérhetünk rá.
-
kispx
addikt
Semmiben sem reménykedek. A Google a legtöbb szolgáltatást mindig is ingyen adta. (Párat én is használok) A reklámbevételek és a velük járó követés mindig is bőségesen kárpótolta őket. Bár a mai bejelentés tényleg nem volt szerencsés (főleg) a rögtönzött átállás miatt...
"számtalan példa van rá, a jelenből is meg a múltból is"
Olyanról, hogy hogy mindenkinek az adatát csak pénzért adták volna vissza, mert fizetős lett a szolgáltatás olyanról azért nem hallottam. De ezen meglepődnék. -
kispx
addikt
"Google Appset a jövőben új felhasználóként céges környezetben már nem lehet ingyenesen használni."
"mostantól csak az egyéni felhasználók, illetve a korábban az ingyenes változatra már regisztrált vállalkozások tehetik ezt meg az egységesített változatnál. "
Senkinek sem úszott el semmi. És azt amit mondtál, nem valószínű, hogy meglépi főleg, hogy konkurenciája is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest