Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem! Én csak akkor szoktam ha irreálisan magas az ár. Vettem egy telót, én jeleztem h magas az ára, a vége az lett, hogy kolega nem engedett, de adott mellé többek között egy előlapot, már csak az 1000ft-ot ért. Kifizettem a többet, mert így már rendben volt.
Tegnap vettem valamit, magamban az ára réges régen megfogalmazódott, de természetesen kolega mondta ki az utolsó szó jogán, nem szállt el, pontosan egyre gondoltunk. Na ez nagyon ritka!
Egyszer expressen is hirdettem egy ipod mikrofont, végül onnan jeleztek vissza, !!este bemásztam a belvárosba vidékről!! és volt pofája alkudni 2rongyot, mondom figyu ha a megbeszélt áron nem viszed el én hazamegyek nem adom oda, végül pengetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged