- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vrgkrisztian #47 üzenetére
Note 2
-
válasz
vrgkrisztian #44 üzenetére
[...] instagram [...] vine [...] de bármelyiket idelehetne sorolni
Hát, nem tudom, te miről beszélsz. Egyik alkalmazással sem volt soha problémám, bár viné-t éppen csak kipróbáltam. De ez egy új szoftver, amit nagyon könnyű telerakni buggal, rendszertől függetlenül.szerk: Utánanéztem éppúgy panaszkodnak erre az alkalmazásra iOS-on is [link]
-
válasz
vrgkrisztian #41 üzenetére
Mondj néhány példát, ami alátámasztja a közel nincs olyan stabil egy app sem állításodat.
-
válasz
vrgkrisztian #39 üzenetére
közel nincs olyan stabil egy app sem a playen,mint pl ios-re például
Hát, ez tényleg zöldség. Lévén, hogy az alkalmazások nem érintkeznek a hardverrel, fogalmuk sincs róla, hanem egy virtuális rétegben futnak. Ha egy alkalmazás nem stabil, az nem a "töredezettség" miatt van. -
- zárképernyőre kirakható widget-ek
Ez csak stocknál volt kérdés, gyártói változatok ezen már túl vannak.- Álmodozás (leánykori nevén képernyőkímélő)
A létező leghaszontalanabb dolog, amit egy telefonnál el lehet képzelni.- több felhasználóssá vált a rendszer
A második leghaszontalanabb dolog. Tableten esetleg lehet valami értelme.- javult a multitasking is
Miben is? -
válasz
Rickazoid #22 üzenetére
4.0 és 4.1 között óriási a különbség. A 4.0 egy elcseszett béta verzió, tele bugokkal (minden telefonon). A 4.1 óta a rendszer tökéletes, rohadtul nem érdekel, hogy 4.3, vagy akár 5.x, lesz-e később, a 4.1 már minden szempontból jól használható, nem érdekelnek a frissítések.
(#24) vrgkrisztian
olyan ez,mint a mac vs windows...nem kérdés melyik használhatóbb/stabilabb/megbízhatóbb (appok szempontjából is)
Ha ez ilyen egyszerű lenne. Százával tudom sorolni a bughegyeket Mac-en, amik Windowson rendben vannak. Ettől még a MacOS jó, de meg kell tanulni kerülni a bugjait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest