- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #44 üzenetére
Nagyon OFF, ezzel ki is szálltam részemről a vita ezen részéből:
"de sokkal-sokkal stabilabb volt,mégha nem is gyorsabb néhol"
Csak én érzem úgy, hogy most keversz két dolgot? Az előbb még programtabilitásról írtál, most meg ha jól értem a rendszerre írod. Nekem szintén S2 van JB-nel, és erre írtam már valahol korábban, hogy már nem nagyon van különbség a rendszerek között. Nekem ezzel sincs semmi bajom, folyamatos mindig. Aki meg a vadiúj mobilján a mikrolagot keres, meg antutut kezd rögtön futtatni, ott szerintem alapvető gondok vannak, de nem vagyunk egyformák... -
SentryGun
aktív tag
válasz
vrgkrisztian #39 üzenetére
Próbáltál már egyáltalán iOS-t? Jó rendszer, de ne essünk már a ló másik oldalára. Ugyanúgy lefagyhatnak programok rajta, mint más rendszeren. Ennek semmi köze a hw-hez, ha a progrmakód eleve szarul van megírva.
-
SentryGun
aktív tag
A saját véleményem szerint a Jelly Beannel elérte az android azt a szintet, hogy minden benne van, aminek benne kell lennie. Én legalábbis nem hiányolok belőle semmit. Így egyrészt a "régi" S2-met is csak akkor cserélem le, ha esetleg valami feladja a harcot benne. Utána pedig úgymond mindegy milyen telefont veszek, mert nem fogom várni az új rendszert. Így is mindig stock rom volt a készüléken.
Az iOS-nél ugyanezt látom: A rendszerbe ott is belekerül minden, amit nagyjából eddig hiányoltak.
A WP is lassan-lassan fejlődik, de egy kicsit lemaradásban érzem a többihez képest. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindennapos használatra ne lenne tökéletes - e téren nincs tapasztalatom.Természetesen a fentieket a saját felhasználási szokásaim alapján írom. Én szinte egyáltalán nem játszom, max egy-két apró játékkal (Szókirakós), így valószínűleg aki szénné játssza a napját hardverigényes játékokkal, arra a fentiek nem érvényesek.
OFF: A gyártók azért a középméretű telefonok (3,8"-4,3") közé is kiadhatnának egy-egy csúcskészüléket (értsd. legalább a kamerája legyen jó), mert az S4/One-tól pont a tart távol, hogy hatalmasak, pedig nagy a kezem. A kisebb kiadásokban (S4 mini) pedig rendszerint sokkal sz@rabb a kamera.Cikkhez: Plusz nekem sulykolták az egyetemen, hogy mindnenféle grafiikont használhatunk bátran, csak kördiagrammot ne, mert kevés információt közöl, és nehezen összehasonlítható (bár itt gondolom ez volt a lényeg a kétféle JB verzió miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Képregény topik
- Medence topik
- Jófogás tapasztalatok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- iPad Air - 16 GB
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest