Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SentryGun

aktív tag

válasz vrgkrisztian #44 üzenetére

Nagyon OFF, ezzel ki is szálltam részemről a vita ezen részéből:
    "de sokkal-sokkal stabilabb volt,mégha nem is gyorsabb néhol"
    Csak én érzem úgy, hogy most keversz két dolgot? Az előbb még programtabilitásról írtál, most meg ha jól értem a rendszerre írod. Nekem szintén S2 van JB-nel, és erre írtam már valahol korábban, hogy már nem nagyon van különbség a rendszerek között. Nekem ezzel sincs semmi bajom, folyamatos mindig. Aki meg a vadiúj mobilján a mikrolagot keres, meg antutut kezd rögtön futtatni, ott szerintem alapvető gondok vannak, de nem vagyunk egyformák...

• SentryGun

aktív tag

válasz vrgkrisztian #39 üzenetére

Próbáltál már egyáltalán iOS-t? Jó rendszer, de ne essünk már a ló másik oldalára. Ugyanúgy lefagyhatnak programok rajta, mint más rendszeren. Ennek semmi köze a hw-hez, ha a progrmakód eleve szarul van megírva.

• SentryGun

aktív tag

A saját véleményem szerint a Jelly Beannel elérte az android azt a szintet, hogy minden benne van, aminek benne kell lennie. Én legalábbis nem hiányolok belőle semmit. Így egyrészt a "régi" S2-met is csak akkor cserélem le, ha esetleg valami feladja a harcot benne. Utána pedig úgymond mindegy milyen telefont veszek, mert nem fogom várni az új rendszert. Így is mindig stock rom volt a készüléken.
    Az iOS-nél ugyanezt látom: A rendszerbe ott is belekerül minden, amit nagyjából eddig hiányoltak.
    A WP is lassan-lassan fejlődik, de egy kicsit lemaradásban érzem a többihez képest. Ez persze nem jelenti azt, hogy mindennapos használatra ne lenne tökéletes - e téren nincs tapasztalatom.

Természetesen a fentieket a saját felhasználási szokásaim alapján írom. Én szinte egyáltalán nem játszom, max egy-két apró játékkal (Szókirakós), így valószínűleg aki szénné játssza a napját hardverigényes játékokkal, arra a fentiek nem érvényesek.
    OFF: A gyártók azért a középméretű telefonok (3,8"-4,3") közé is kiadhatnának egy-egy csúcskészüléket (értsd. legalább a kamerája legyen jó), mert az S4/One-tól pont a tart távol, hogy hatalmasak, pedig nagy a kezem. A kisebb kiadásokban (S4 mini) pedig rendszerint sokkal sz@rabb a kamera.

Cikkhez: Plusz nekem sulykolták az egyetemen, hogy mindnenféle grafiikont használhatunk bátran, csak kördiagrammot ne, mert kevés információt közöl, és nehezen összehasonlítható (bár itt gondolom ez volt a lényeg a kétféle JB verzió miatt)

Új hozzászólás Aktív témák